fbpx

”Ikke et ondt ord om fysioterapi, fitness, massage, kiropraktik, yoga, kirurgi og smertestillende medicin. Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i 15 år og har derfor prøvet det hele med svingende succes. Men jeg må simpelthen sige, at mine privattimer hos Pilates Cph har gjort noget for min ryg, som intet andet har formået. Jeg tror ikke på mirakler, men med pilates kommer vi ret tæt på”.

Martin Krasnik
Chefredaktør, Weekendavisen

Pilates Privat og Duet

Med personlig træning får du det maksimale ud af din træning. Du kan træne alene eller sammen med en træningsmakker. 

Den bedste træning til ethvert formål

Vælg privattimer, hvis du vil have 100 procent fokus på dig og dine mål. Pilates er den bredeste og mest favnende træningsform, der findes, og uanset formålet med din træning, har vi en instruktør, der kan hjælpe dig i gang.

Har du skader

Pilates kan afhjælpe stort set alle fysiske skader, og er den mest komplette genoptræning. Hos Pilates Cph har vi rigtig mange års erfaring indenfor rehabiliterende træning af forskellige problematikker, og vores behandlerteam har redskaberne til at guide dig sikkert og trygt gennem din træning.

Skader kan du arbejde med på vores restorative hold og på privattimer med din egen instruktør. Vores genoptræningsprogram starter som regel med individuel træning, og fører til du med tiden, kommer på vores små hold. Send os en mail, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

 

Hvad er pilates

Pilates er et højt specialiseret træningssystem og har både været brugt til genoptræning af sårede soldater i krigslejr under 1. Verdenskrig, Hamburgs militærpoliti, og  til at styrke og sikre New Yorks store dansere og skuespillere. I dag er pilates stadig en fantastisk effektiv og præcis træningsmetode, som kan tilpasses alle behov.
For at din træning skal blive den størst mulige succes, guider vi dig detaljeret gennem alle dine øvelser. Al din træning er funktionel, og kan overføres til brug i hverdagen. Derfor træner du ikke kun på dine timer, men indlærer derimod god bevægelser som grundlag for dit hverdagsliv, og også for dit fysiske virke, både i job og anden sport.

Vi er med dig hele vejen, så du lærer at bevæge dig mest hensigtsmæssigt for din krop. Der bliver taget henblik på at forbedring af funktion, mindske smerter og gener i din krop, hvis dette er dine udfordring. 

Vi tilbyder træning på alt det klassiske pilates-udstyr, som udover Reformer også består af eksempelvis Cadillac, Wunda Chair og Barrels.

Du kan træne på alle niveauer, arbejde med fysiske skader, genoptræning eller forbedre dig i din foretrukne sportsgren (fx golf-svinget, dansen, fodboldspillet). Du får den mest intensive træning, når din core er stærk, din bevægelse er velkoordineret, og din styrke optimal.

Prissystemet er opdelt i niveauer baseret på om instruktøren er under uddannelse eller færdig uddannet . Disse niveauer repræsenterer instruktørenes erfaring og uddannelsesmæssige baggrund.

Kontakt os på info@pilatescph.dk for at få en aftale med en instruktør, før du køber klip.

Afbud senest 24 timer før, uanset årsag.

“Hvad fanden laver en 50-årig mand i et Pilates-center?  Tjah, efter 7-8 lektioner begynder svaret at dæmre. Velvære, mental klarhed, bevægelighed og kontakt til hundredevis af små muskler, man ikke anede, at man havde – og som efter ret kort tid gør dig til en bedre og mere skadefri tennisspiller, løber, svømmer eller hvad du ellers holder af at bruge din krop til”.

Christian Nielsen
Tekstforfatter og tennisspiller

INFO & PRIS

Kontakt os før booking

 

Priser

Privat
Køb her: 1 klip – 795 kr.
Køb her: 5 klip – 3.795 kr.
Køb her: 10 klip – 7.195 kr.

Duet
Køb her: 1 klip – 495 kr. (pr. person)
Køb her: 5 klip – 2.349 kr. (pr. person)
Køb her: 10 klip – 4.249 kr. (pr. person)

—————————–
Instruktører under uddannelse:

Privat
Køb her: 1 klip – 449 kr.
Køb her: 5 klip – 2.149 kr.
Køb her: 10 klip – 3.995 kr.

Duet
Køb her: 1 klip – 269 kr. (pr. person)
Køb her: 5 klip – 1.199 kr. (pr. person)
Køb her: 10 klip – 2.095 kr. (pr. person)

OBS: Klip og klippekort er personlige.
Man kan således ikke være flere, der deles om klippene på et klippekort.
Dette gælder også for Duet-klip.

En privat/duettime er 55 minutter.