fbpx

Pilates på hold

Er du nybegynder, eller har du trænet pilates hele dit liv? Vi har hold på alle niveauer og selvfølgelig også et, der passer til dig.

Med kombinationen af traditionel pilates og moderne viden sikrer vi dig den helt rigtige træning.

Uanset holdtype og niveau kan du forvente at blive udfordret på din styrke, smidighed, bevægelighed, koordination og balance.

Med det bedste fra klassisk og moderne pilates, får du målrettet træning til hele kroppen, så du efter hver eneste time, vil føle dig stærkere, mere bevægelig og rankere.

Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, blokke, elastikker og vægte, bruger vi til at komme helt i dybden af øvelserne, og sikre at alle opnår bedst mulige resultater.

Vi tilbyder træning på alle niveauer, så du kan starte præcis, hvor du er.

OBS! Hvis du har skader, der skal tages særligt hensyn til, anbefaler vi at du starter med personlig træning. Læs mere her.

 

Pilates Introforløb

 

Vores Pilates Intro er et forløb over tre uger, og koster 299 kr.
Det er her du starter, når du ikke har trænet hos os før.

Mandag d. 24. jan. kl 19:00 – 19:55

Torsdag d. 27. jan. kl 18:30 – 19:25 ENGLISH

Mandag d. 21. feb. kl 19:00 – 19:55

Tilmeld dig et introforløb her.

 

Vi tilbyder pilates på forskellige niveauer

Basic

På vores Basic-hold lærer du de grundlæggende pilatesprincipper og opnår en god bevidsthed om din krops styrker og hvor du skal sætte ekstra ind. Vi anbefaler, at du bliver på Basic niveau, til du føler dig sikker på vores principper, genkender øvelserne og vores pilates-“sprog”.  På Basic-holdene lærer du at bruge din krop mest hensigtsmæssigt, og du bliver klædt på til vores mere udfordrende timer. Det er en god idé at vende tilbage til Basic en gang imellem, da disse timer er særligt grundige.

Vi tilbyder både Basic Matwork timer og Basic Springboard timer.

Basic Matwork er en time hvor vi lærer dig de vigtige detaljer, som gør den store forskel, så du kan  træne rigtigt og blive stærk i alle de muskler, der er svære at få fat i. Basic Matwork varieres og krydres som regel med en masse småt træningsudstyr (props). På den måde bliver du  altid udfordret og får trænet hele kroppen.

Basic Springboard er en time hvor din styrke bliver udfordret ved hjælp af fjedrene på vores Springboards. Tempoet er lavt nok til, at alle kan følge med. Øvelserne er enkle og effektive, og det er let at opnå gode træningsresultater.

 

Timerne er for alle.

Open

På vores Open timer tilpasses og varieres niveauet efter deltagerne. Deltagelse på denne time kræver en rimelig sikkerhed i vores pilatesprincipper – og “sprog”. Vi varierer timerne med masser af props, så du bliver udfordret på dit niveau.

Timerne er ikke for nybegyndere.

Intermediate

Vores Intermediate timer er dynamiske og teknisk udfordrende. Det er hårdere timer, der giver hele din krop styrke, smidighed og udfordrer din udholdenhed. Intermediate timerne er for dig, der er vant til at træne pilates og har godt styr på vores pilatesprincipper- og “sprog”. 
Timerne kræver grundigt kendskab til pilates.

Pilates Intermediate Matwork er en time hvor der er mere flow på pilates-øvelserne. Tempoet er højere og du bliver udfordret teknisk.

Pilates Intermediate Springboard er en time hvor din styrke udfordres ved hjælp af fjedrene på Springboardet. Her er større fokus på styrken – og øvelserne er mere komplekse end på Basic.

Timerne er for øvede.

 

Pilates Stretch


En time med stræk og fordybelse, som kombinerer det bedste fra pilates, yoga. Timen foregår i et roligt flow, og bevæger og strækker dig helt i dybden.

Timerne er for alle.

INFO & PRIS

Hvornår

Se holdplan her

Hvor mange

Vi har aldrig mere end 10 deltagere på et hold. Det er sådan vi sikrer, at du træner effektivt og korrekt, og overholder corona retningslinjerne.

Ubegrænset træning på månedsmedlemskab

Fri adgang til alle Matwork- og Springboardtimer for kun 749 kr. pr. md.

Klippekort til Pilates på Hold
Køb her: 1 klip – 189 kr.
Køb her: 5 klip – 795 kr.
Køb her: 10 klip – 1449 kr.

Afbud til alle hold senest 12 timer før holdstart.

OBS! På grund af Corona-restriktioner beder vi dig komme fem minutter før holdstart. Instruktøren sørger for at fremmøde dig. 

Introforløb

Jeg har altid troet, at pilates var det kedeligste i verden. Jeg må sige, at jeg har taget grundigt fejl. Efter den første prøvetime var jeg overhovedet ikke i tvivl. Det er den motionsform jeg skal dyrke!!!

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut