fbpx

Pilates Matwork Efterfødselstræning 

Pilates er den bedste træningsform, når du vil i form igen efter fødslen.

Kom stærkt i gang efter fødslen med vores Efterfødselshold.

På vores Matwork Efterfødselshold bliver du gennem otte uger guidet og hjulpet gennem et grundigt og nøje tilrettelagt program, som både gør dig stærk, og lærer dig at bruge din bækkenbund rigtigt i funktion med kroppens andre muskler.

På vores efterfødselshold har vi fokus på at genoptræne dig indefra og ud, også når du har delte mavemuskler (Rectus diastase). Du får både fokuseret træning, samt vejledning i hvad du skal være opmærksom på i hverdagen, og på den måde får du de bedste forudsætninger for at forbedre funktionen af dit bindevæv og dine muskler efter fødslen.

En god funktionel bækkenbund, der holder tæt under aktivitet som løb, hop og gang, kræver nemlig, en grundig og systematisk genoptræning af hele din krop indefra bækkenbunden og dine indre mavemuskler, og ud til dine ydre, synlige muskler.

Kort sagt: du får et målrettet program, som genoptræner dig indefra og ud. Træningen på efterfødselsholdene er tilrettelagt og superviseret af fysioterapeut og afspændingspædagog.

Du får også vores online efterfødselstrænings-videoer, så du dagligt kan træne med hjemmefra.

Efterfødselstræningen til dig, der lige har født, er tilrettelagt af fysioterapeut Camilla Bækholm og afspændingspædagog Gitte Peirano. Sammen driver vi Pilates Cph. 

I efterfødselstræningen benytter vi os af en masse pilatesudstyr og redskaber, som hjælper dig i dybden med din træning, og udfordrer dine muskler. Vi bruger for eksempel: Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, yogablokke, elastikker og vægte. På den måde er du sikret effektiv og varieret genoptræning efter fødslen.

Vi anbefaler at du starter med at træne 6-8 uger efter du har født. 

Er du i tvivl om dette hold er det helt rigtige for dig, så kontakt os meget gerne på info@pilatescph.dk. Vi har nemlig flere forskellige muligheder for at komme i form efter fødslen, og vi tager meget gerne en snak om dine behov og ønsker, før du tilmelder dig.

De små guldklumper er som udgangspunkt ikke en del af træningen, men de er naturligvis altid velkomne. Og har de brug for en lur, har vi plads til barnevogne i gården.

 

Pilates Reformer/Tower efterfødselstræning
Max 4 deltagere
1995 kr. 

Vi opretter løbende nye hold

Efterfødselstræning på et lille eksklusivt hold med kun 4 deltagere. 

Dette hold er optimalt for dig, der allerede har deltaget på vores Matwork efterfødselshold.  
Du har styr på dine knibeøvelser og hvordan du skal bruge dine mavemuskler rigtigt. 

Kom i form efter fødslen på disse små, næsten private hold, hvor der både er plads til dig og din baby. Med de små hold er der tid til at fokusere på dig og dine behov, så du kan komme i god og sikker form efter fødslen. 

Efterfødselstræning med reformer
Reformeren er beregnet til at øge din styrke og smidighed, men kan også gradueres, så du får ro til at fokusere på din bækkenbundtræning imens du får motion. På den måde opnår du effektive og sikre resultater. Holdet er til dig, som ønsker flere udfordringer i forbindelse med Pilates og som ikke vil gå på kompromis med din Efterfødselstræning. 

De små guldklumper er som udgangspunkt ikke en del af træningen, men de er naturligvis altid velkomne. Og har de brug for en lur, har vi plads til barnevogne i gården.

Prisen er 1.995 kr. for 10 gange

Tilmeld dig 

“Som nybagt mor har jeg nydt at komme på efterfødselsholdet, hvor jeg fik fokus på at styrke min egen krop, som virkelig trængte. Jeg har nydt at komme et sted, hvor der var plads til, at mit barn også fyldte lidt i rummet.”  

“Kan på det varmeste anbefale dette sted og instruktørernes ekspertise. Jeg har gået hos Pilates Cph lige siden, da min krop virkelig har godt af det, og kun mere efter jeg har fået et barn, som kræver at jeg holder mig fysisk stærk.”

Loulou Iversen

Cand. Mag. og psykoterapeut

INFO & PRIS

Hvornår
Man. d. 9. jan. – 6. marts
kl. 10 – 10.55
(OBS! Ingen undervisning
d. 13. feb.)
___________________
Tors d. 2. feb. – 30. mar.
kl. 10 – 10.55
OBS! Ingen undervisning
d. 16. feb.

___________________________

Man. d. 13. marts. – 8. maj
kl. 10 – 10.55
OBS! Ingen undervisning
d. 19. april.

 Book her


Hvor mange

Max 10 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

995 kr. for 8 gange.
Inkl. adgang til Online Efterfødselstræning.

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på info@pilatescph.dk