fbpx

Pilates Matwork Efterfødselstræning 

Pilates er den bedste træningsform, når du vil i form igen efter fødslen.

Kom stærkt i gang efter fødslen med vores Efterfødselshold.

På vores Efterfødselshold bliver du gennem otte uger guidet og hjulpet gennem et grundigt og nøje tilrettelagt program, som både gør dig stærk, og lærer dig at bruge din bækkenbund rigtigt i funktion med kroppens andre muskler.
En god funktionel bækkenbund, der holder tæt under aktivitet som løb, hop og gang, kræver nemlig, en grundig og systematisk genoptræning af hele din krop indefra bækkenbunden og dine indre mavemuskler, og ud til dine ydre, synlige muskler.

Kort sagt: du får et målrettet program, som genoptræner dig indefra og ud. Træningen på efterfødselsholdene er tilrettelagt og superviseret af fysioterapeut og afspændingspædagog.

Du får også: Online træningsvideoer, som du kan bruge hjemmefra. 

I efterfødselstræningen benytter vi os af en masse pilatesudstyr og redskaber, som hjælper dig i dybden med din træning, og udfordrer dine muskler. Vi bruger for eksempel: Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, yogablokke, elastikker og vægte. På den måde er du sikret effektiv og varieret genoptræning efter fødslen.

Vi anbefaler at du starter med at træne 6-8 uger efter du har født. 

Er du i tvivl om dette hold er det helt rigtige for dig, så kontakt os meget gerne på info@pilatescph.dk. Vi har nemlig flere forskellige muligheder for at komme i form efter fødslen, og vi tager meget gerne en snak om dine behov og ønsker, før du tilmelder dig.

De små guldklumper er som udgangspunkt ikke en del af træningen, men de er naturligvis altid velkomne. Og har de brug for en lur, har vi plads til barnevogne i gården.

 

 

Pilates Reformer/Tower efterfødselstræning
Tilmeld dig her

“Som nybagt mor har jeg nydt at komme på efterfødselsholdet, hvor jeg fik fokus på at styrke min egen krop, som virkelig trængte. Jeg har nydt at komme et sted, hvor der var plads til, at mit barn også fyldte lidt i rummet.”  

“Kan på det varmeste anbefale dette sted og instruktørernes ekspertise. Jeg har gået hos Pilates Cph lige siden, da min krop virkelig har godt af det, og kun mere efter jeg har fået et barn, som kræver at jeg holder mig fysisk stærk.”

Loulou Iversen

Cand. Mag. og psykoterapeut

INFO & PRIS

Hvornår

Mandag d. 7. feb – 4. april (ingen undervising d. 14. februar.)
kl. 10.00 – 11.00
Book her


Hvor mange

Max 10 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

995 kr. for 8 gange. Inkl. online træningvideoer.

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på info@pilatescph.dk

OBS! Tilmelding til et lukket forløb er bindende, og pengene refunderes ikke.