fbpx

Det siger deltagerne om uddannelsen

Det kan ofte give en helt anden indsigt at høre hvad deltagerne mener, fremfor vores egne tanker om uddannelserne. Hvis du gerne vil vide mere om instruktøruddannelserne hos Pilates Cph, lader vi derfor her deltagerne fortælle om deres erfaringer.

Læs Anne Mette Frandsens anmeldelse af uddannelsen

 

“Uddannelsen har givet mig alt det, jeg håbede på og langt mere! Jeg er så taknemmelig for at bringe denne uddannelse med ud i mit arbejde som fysioterapeut, personlig træner og holdinstruktør, men også i min egen træning og i hverdagen.”
Ida Bentholm

Fysionterapeut og Matwork Cph™ kursist

“Har efterhånden en del certifikater, men det her betyder ekstra meget. Bl.a. fordi pilates formår at skabe en forbindelse til min dans, til TRX og alle de andre træningshold jeg elsker at træne og undervise i… Min core-træning har aldrig været så intens, som den er nu.
Og det er takket være Gitte og Camilla fra Pilates Cph, som har åbnet en dør til en ny, intens og spændende verden.”
Anne Juul Nielsen

Højskole underviser & Matwork Cph™ kursist

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til nye såvel som uddannede instruktører, og til dig som ønsker enten at blive bedre til at dyrke Pilates, eller til at opnå større kropsforståelse og kontrol, og dermed bedre mobilitet.”
Anne Mette Frandsen

Pilates instruktør og Matwork Cph™

“Med et stort fokus på anatomi, korrekt træning/kropsholdning og skadeforebyggelse lærte jeg under uddannelsen at optimere mit virke som fitness-instruktør. Kan varmt anbefale uddannelsen – uanset om det er for selv at undervise, eller til egen træning”.
Benjamin Christensen

TRX instruktør og Matwork Cph™

“Uddannelsen til instruktør i Pilates Matwork hos Pilates Cph er nok der bedste jeg nogensinde har gjort for min krop.

Jeg har dyrket Pilates i 5 år og elsker den måde, man arbejder med sin krop på.

Gennem uddannelsen har jeg fået et endnu større kendskab til de forskellige øvelser og til teknikken bag. Og selvom jeg synes jeg var ret god til Pilates før, er min træning bare blevet 100 gange bedre.

Jeg har nu lært at træne mig selv derhjemme, hvilket giver en enorm frihed i mit job som skuespiller.

Derudover har uddannelsen klædt mig perfekt på til at undervise andre i Pilates Matwork på alle niveauer, hvilket jeg bl.a. gør hos Pilates Cph. Og så nyder mine veninder vist også ret godt af det ;-).”

Neel Rønholt

Skuespiller og Matwork Cph™ kursist