Skal du have dit eget pilates stuide?

Når man overvejer at tage en pilatesuddannelse, kan det være svært at finde rundt i udbuddet af uddannelsessteder, og dermed også hvilket sted, der vil gøre én til den mest kompetente pilatesinstruktør. Hos Pilates CPH oplever vi, at vores uddannelser åbner døre til en verden af nye muligheder for vores elever.

Et utroligt godt eksempel er vores elev, Pernille Bagge. Pernille har virksomheden En Sundere Kurs, som har til huse i Vordingborg, som bl.a. tilbyder personlig træning, kostvejledning og coaching. I 2013 havde Pernille brug for, at der skulle ske noget nyt for hendes virksomhed, og faldt derfor over Pilates Cph’s matwork uddannelse;

”Hen mod efteråret ´13 ville jeg gerne udvide mine tilbud i virksomheden med en ny aktivitet. Pilates er for mig en unik helkropstræning med fokus på høj kvalitet i udførelsen af den enkelte øvelse. Jeg begyndte derfor at kigge efter et sted, hvor jeg kunne tage en Pilates uddannelse, og valget faldt på Pilates CPH. Jeg påbegyndte Pilates Matwork uddannelsen i januar 2014, og blev hooked med det samme.”

Efter at Pernille havde færdiggjort Pilates Matwork uddannelsen, havde hun blod på tanden efter at dygtiggøre sig endnu mere. Hun var rettere sagt ikke færdig hos Pilates Cph;

”I foråret 2016 udbød Pilates Cph en uddannelse til at blive fuldt certificeret Pilates instruktør i alt udstyr, på alle niveauer. Jeg var ikke et sekund i tvivl og tilmeldte mig straks, selvom jeg ingen plan havde for, hvad det skulle munde ud i. Det, at uddannelsen er bygget op med undervisningsdage hver anden fredag over en længere periode, gjorde det muligt for mig at deltage. Trods min afstand til Pilates Cph’s lokaler (sammenlagt 3 timer transport pr. gang). Jeg kunne planlægge det ind i mit skema, uden at det ville gå ud over min hverdags faste aktiviteter. Og jeg påbegyndte videreuddannelsen i august 2016. ”

Transportafstand 

Pernilles transportafstand fra Vordingborg til København gjorde turen 3 timer lang hver gang hun skulle til undervisning under uddannelsesforløbet. Det gjorde det ikke helt let for Pernille at komme forbi vores lokaler og øve. Hun fik derfor en fiks idé, som åbnede op for nye muligheder for Pernille og for hendes virksomhed;

”Jeg fandt hurtigt frem til, at det var urealistisk for mig i længden at komme ind til Pilates Cph og øve mellem undervisningsdagene. Og hvad gør man så, når man er så heldig at bo med sin mand i et hus med masser af plads? Jeg så straks muligheden for at indrette et lille hjemmestudie, hvor jeg kunne have nogle Pilates-maskiner stående. På den måde kunne jeg øve og træne selv, og desuden begynde at tilbyde træning for andre. I efteråret bestilte jeg så 2 stk. Reformere, en Combo Chair, en Wunda Chair og en Ladder Barrel og jeg tilbyder nu Reformer. Både privat og duet. 5 dage om ugen, og er godt booket op.”

Selvom Pernille startede ud med ikke at vide, hvad hendes pilatesuddannelse helt præcist skulle bruges til. Har den både ført til nye udbud i hendes virksomhed En Sundere Kurs – og til nye drømme;

”Drømmen for En Sundere Kurs er på sigt at åbne sit eget Studie med hele det Klassisk Pilates system – både Matwork og maskiner – som det eneste af sin art syd for Ringsted ☺”

Du kan stadig nå at komme med på vores næste uddannelsesforløb.

Vi starter en Matwork uddannelse op d. 12 januar, som er den grundlæggende basis instruktøruddannelse. Derudover starter vi Comprehensive uddannelsen op d. 19 januar, som giver dig en fuldt certificeret pilates instruktøruddannelse.

Matwork Cph by Pilates Cph

Comprehensive Cph by Pilates Cph