Matwork Cph™ by Pilates Cph

Lær at undervise pilates på hold

Er du vant til at træne pilates, og har du lyst til at undervise i klassisk pilates på hold? Uddannelsen er for alle, uanset baggrund, som har interesse for pilates. Du får den fornødne teori og du lærer at undervise alle de klassiske øvelser på et højt niveau. Uddannelsen er oplagt for dig, der vil lære mere om pilates, enten for at for at fordybe dig i din egen træning, eller ønsker et bi-job som holdinstruktør, og for dig, der overvejer helt at skifte spor. Du behøver ikke at have en baggrund i at undervise, blot du har interessen og engagementet.

Hos Pilates Cph tager vi kommende instruktører seriøst. Effektiv og korrekt pilates handler om de små detaljer, og derfor kræver en fuldendt uddannelse, at du lærer at forstå øvelserne og analysere kroppens bevægelsesmønster. På denne måde bliver du i stand til at korrigere og guide dine elever relevant og hensigtsmæssigt. Uddannelsen til Matwork-instruktør hos Pilates Cph giver dig præcis de forudsætninger, du har brug for, hvis du vil undervise pilates på hold.

Gennem hele forløbet vil du blive undervist af stifterne og ejerne af Pilates Cph:
Camilla Bækholm: Uddannet fysioterapeut samt klassisk og moderne pilatesinstruktør ved blandt andre Power Pilates og Kathy Grants Heritage Training.
Gitte Peirano: Uddannet afspændingspædagog samt klassisk og moderne pilatesinstruktør ved blandt andre Power Pilates og Kathy Grants Heritage Training.

Vi er begge NCPT (Nationally Certified Pilates Teacher)

Sammen udgør vi et kompetent og erfarent team, og vi sikrer, at du opnår den viden, selvtillid og de praktiske kvalifikationer, der skal til for at kunne varetage kvalitetsundervisning i pilates på hold.

 Det får du med Matwork Cph™

 • 10 klip til vores Matwork hold (værdi 1449 kr.)
 • Matwork Cph manual*
 • Pilates Anatomi-bog og Joseph Pilates’ bog “Return to Life Through Contrology”
 • Adgang til videomateriale af alle de klassiske Matwork-øvelser
 • Du lærer at undervise i de klassiske pilates gulvøvelser
 • Du får undervisning i anvendt anatomi og biomekanik
 • Du får relevante variationer og modifikationer
 • Du lærer at tage højde for de mest almindelige skader og individuelle forhold
 • Du bliver klædt på til at udfordre dine elever på alle niveauer
 • Du bliver trænet til at kunne effektivisere og målrette din undervisning, så din træning altid er relevant for både dig og dine elever
 • Du får certifikat på, at du er pilatesinstruktør i klassisk Matwork

* Matwork Cph manualen indeholder præcise beskrivelser af øvelserne, vores bedste cues  og erfaringer, samt gode og relavante  “Teaching Tools” der gør dig til den bedst mulige formidler. På uddannelsen undervises du også i “Special Cases” hvor du bl.a. lærer at håndtere de mest almindelige skader og specielle forhold. Alt dette er baseret på vores tilsammen mere end 30 år i pilates-verdenen.

Derudover bliver du undervist i “Before the Hundred” som er et unikt undervisningsredskab, der hjælper dig med at forstå, nedbryde og sammenkoble hele pilatessystemet . Her lærer du hvad pilatesøvelsernes formål er, og hvordan du nedbryder, justerer og tilpasser det klassiske repetoire til de mange forskellige elever, du møder på dine hold.

Læs mere om uddannelsen

Matwork Cph er blot en lille del af et stort system. Ønsker du at videreuddanne dig og lære at undervise på alt udstyret efter du har fuldført Matwork Cph™, kan du læse mere om vores fulde pilatesuddannelse Comprehensive Cph™ her.

Læs pilatesinstruktør Anne Mette Frandsens anmeldelse af uddannelsen her.

Undervisningsdatoer 2023 København

Fredag d. 8. sep. kl. 14.00 – 17.00
Lørdag d. 9. sep. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 10. sep. kl. 10.00 – 15.00

Fredag d. 6. okt. kl. 14.00 – 17.00
Lørdag d. 7. okt. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 8. okt. kl. 10.00 – 15.00

Lørdag d. 18. nov. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 19. nov. kl. 10.00 – 15.00

 

Undervisningsdatoer 2023 Svendborg

Fredag d. 29. sep. kl. 14.00 – 17.00
Lørdag d. 30 sep. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 1. okt. kl. 10.00 – 15.00

Fredag d. 3. nov. kl. 14.00 – 17.00
Lørdag d. 4. nov. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 5. nov. kl. 10.00 – 15.00

Lørdag d. 20. jan. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 21. jan. kl. 10.00 – 15.00

 

 

 

 

 

Krav til uddannelsen

Der er mødepligt under hele uddannelsen.
Deltagelse på uddannelsen kræver at du øver dig gennem hele forløbet. Bliver du forhindret i at komme, købes privattimer til opsamling af den manglende undervisning. Alternativt kan der, efter aftale, købes deltagelse på et senere forløb til reduceret pris. 

Timeantal

Uddannelsen er på 100 timer fordelt over:

 • 39 timers undervisning
 • 30 timers egentræning
 • 25 timers egenundervisning
 • 6 observationstimer

Hertil må påregnes egen forberedelse og selvstudier.

Næste uddannelses start: 
8. september 2023
(Vi afholder to Matwork- uddannelser om året).

Pris
BRUG RABATKODEN “
Matwork” INDEN 1.6 OG SPAR 1000 KR.

11.995 kr.
(Inkl. 3 måneders træning på hold).

Mulighed for at betale
i 3 rater.
(Pris 12.495 kr.)

_________________________

Har du ikke mulighed for at deltage i weekender eller ønsker du uddannelsen undervist kun for dig, så kontakt os på info@pilatescph.dk
Pris 23.995 kr.  

 

Du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os om uddannelsen. Skriv til info@pilatescph.dk, så finder vi et tidspunkt, der passer.

Gennem hele forløbet vil du blive undervist af de to ejere og stiftere af Pilates Cph: Gitte Peirano og Camilla Bækholm

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Pilatesinstruktør

Har efterhånden en del certifikater, men det her betyder ekstra meget. Bl.a. fordi pilates formår at skabe en forbindelse til min dans, til TRX og alle de andre træningshold jeg elsker at træne og undervise i… Min core-træning har aldrig været så intens, som den er nu. Og det er takket være Gitte og Camilla fra Pilates Cph, som har åbnet en dør til en ny, intens og spændende verden.

Anne Juhl

Hvis du virkelig vil have en seriøs pilates uddannelse, så er det her du skal uddanne dig. I dag, 4 mdr. efter min uddannelse, har jeg pilates-hold i klassisk Matwork, gravid-pilates og efterfødsels-pilates.

Alexandra