Pilates som genoptræning

Pilates var og er stadig, mange sportsudøveres foretrukne genoptræningsform.

Pilates er et naturligt supplement til fysioterapi, og hjælper dig med at integrere terapeutens behandling og øvelsesterapi i et helhedsorienteret træningssystem , som bringer dig helt tilbage i optimal form.

I Pilates Cph har vi vores eget team af uddannede behandlere, og både vores fysioterapeut og vores psykomotoriske terapeut er yderst specialiserede i anvendelsen af pilates -metoden som link mellem behandling og træning.

Vores behandlerteam står samtidig bag studiets instruktøruddannelser og superviserer og guider løbende hele instruktør-holdet. På den måde kan vi garantere, at du altid er i de bedste hænder, når du kommer til pilates for at komme i form efter et skadeforløb.

Med pilates-metoden træner vi dig med respekt for en given skade, og retter op på årsagen til at skaden overhovedet opstod.

Pilates er særligtt godt i forbindelse med ryg- og nakkeproblematikker, og grundstenen et et enormt fokus på ryggens bevægelighed, styrke og evne til at tilpasse sig.

Pilates er samtidig en grundig og helhedsorienteret træningsform, der også retter op på for eksempel hofte-, knæ- og skuldersmerter.

Hos Pilates Cph vil vi altid have et blik på hele kroppen, uanset hvilken skade du kommer med. Alle skævheder, skader og ubalancer kan nemlig ‘smitte af’ på resten af kroppen.

”Ikke et ondt ord om fysioterapi, fitness, massage, kiropraktik, yoga, kirurgi og smertestillende medicin. Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i 15 år og har derfor prøvet det hele med svingende succes. Men jeg må simpelthen sige, at mine privattimer hos Pilates Cph har gjort noget for min ryg, som intet andet har formået. Jeg tror ikke på mirakler, men med pilates kommer vi ret tæt på”.

 

Martin Krasnik