Reformer / Tower hold

Få individuel guiding og udfordringer med Pilates Reformer og Tower.

På vores Reformer/Tower-hold er der højst plads til 4 deltagere, det gør træningen personlig og effektiv for dig. Reformer og Tower Unit Pilates træner effektivt dine muskler og genopretter din bevægelighed ved at give dig præcis den modstand som din krop har brug for.

Din instruktør er der for at spotte dig, og sikre dig den mest optimale træning.

Har du specifikke problemer eller skader, anbefale vi at du starter med privattimer.
Læs mere om privattimer her.

 

Vores Reformer/tower niveauer.

Intro til Reformer / Tower

Intro til Reformer / Tower er et lukket forløb, som over tre gange introducerer dig til Reformer og Tower. Introen giver dig de nødvendige forudsætninger for at deltage på vores åbne Reformer / Tower hold. Du skal starte på dette hold, hvis du ikke har trænet på Reformer / Tower før.

Du skal købe et Introforløb til Reformer / Tower for at deltage på dette hold.

Reformer / Tower – Basis

For dig som er ny på holdene, eller hvis du gerne vil have at tempoet ikke er for hurtigt, og sværhedsgraden af øvelserne ikke for svær. Kendskab til pilates-principperne er et must, og det vil derfor være en fordel, at du har taget vores Intro til Reformer / Tower, været på hold eller taget privattimer, før du starter.

Timerne kan bookes frit af alle, der har købt klip til Reformer / Tower-hold.

Reformer / Tower – Open

For dig som er vant til at træne på Reformer / Tower holdene. Du kender øvelserne, og kan lide at blive udfordret på både teknik og flow. Kendskab til pilates-principperne er et must, og det vil derfor være en fordel, at du har taget vores Intro til Reformer / Tower, været på hold eller taget privattimer, før du starter.

Timerne kan bookes frit af alle, der har købt klip til Reformer / Tower-hold.

Info & Pris

Introforløb til Reformer / Tower

 Hvor mange:

Der er maksimalt 4 deltagere på et hold.

Pris:

599 kr. Inkl. online adgang til introvideo.

Se datoer og tilmeld dig her →

Pilates træning

Klip til Reformer / Tower

1 klip – 329 kr.

5 klip – 1.395 kr.

10 klip – 2.395 kr.

Køb her →

Når du har købt klip til Reformer / Tower kan du tilmelde dig holdet. Der er maksimalt 4 deltagere på et hold.

Afbud senest 12 timer før.

Se holdplanen her →

“Det særlige og helt afgørende for de gode resultater er, at der hele tiden er en lærer, der kan korrigere og hjælpe med træningen, så jeg konstant bliver opmærksom på at udføre øvelserne korrekt og til stadighed bliver udfordret og opmuntret.”

Tammi Øst

skuespiller

“I flere år var jeg meget besværet af rygproblemer, og jeg havde mange smerter i min nakke og lænd. Jeg kunne mærke at min holdning i ryggen blev dårligere, og jeg var meget frustreret over, at jeg ikke selv syntes at kunne løse dette problem. Pilates Cph og deres dygtige instruktører har hjulpet mig med at blive fri fra denne smerte, og træningen har øget min livskvalitet væsentligt. Min kropsholdning er blevet meget bedre, og jeg føler mig desuden væsentlig højere end jeg plejer. Umiddelbart havde jeg ingen kendskab til pilates, men nu ved jeg, at det fremover er en vigtig prioritet for mig så jeg kan fastholde styrken i min ryg. Desuden er det rigtig hyggeligt at gå på Pilates Cph’s herrehold, hvor man oplever et unikt fællesskab med andre mænd, der har lignende problemer.”

Nicklas Munk

Lektor i historie & samfundsfag

“Jeg har efter 10 år endelig fået tid til at træne. Før arbejdede jeg non-stop og havde ofte hovedpine og rygproblemer. En veninde bad mig tage min krops signaler seriøst og anbefalede pilates. Hos Pilates Cph har jeg fået skræddersyet et program, der fokuserer på de steder, min krop trænger til at blive strammet op. Pilates har på 4 måneder genopbygget min krop, givet mig flad mave og en stærk ryg. Det er fantastisk at have fået overskuddet og energien tilbage.”

Julie Fagerholt

designer