Pilates på Hold

Er du du nybegynder, eller har du trænet Pilates hele dit liv? Vi har hold på alle niveauer og selvfølgelig også et, der passer til dig. Uanset holdtype og niveau kan du altid forvente at blive udfordret på din styrke, smidighed, bevægelighed, koordination og balance. Vær opmærksom på, at hvis du har skader, der skal tages særligt hensyn til, anbefaler vi at du starter med personlig træning. Læs mere her.

Info & pris

Med det bedste fra klassisk og moderne pilates, får du målrettet træning til hele kroppen, så du efter hver eneste time, vil føle dig stærkere, mere bevægelig og rankere. Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, blokke, elastikker og vægte, bruger vi til at komme helt i dybden af øvelserne og sikre, at alle opnår bedst mulige resultater.

Vi tilbyder træning på alle niveauer, så du kan starte præcis, hvor du er.

Afbud til alle hold senest 12 timer før holdstart.

Introforløb

På vores introforløb bliver du introduceret til vores pilates principper og til Pilates træning på måtte & springboard.

Se datoer og tilmeld dig her →

Klippekort

 Klippekort til Pilates på Hold

1 klip 199 kr.

5 klip 895 kr. 

10 klip 1549 kr.

køb her →

Pilates træning

Månedsmedlemskab

Få ubegrænset træning med fri adgang til alle vores Matwork- & Springboardtimer for kun 849 kr. pr. måned.

Køb medlemskab her →

Holdplan

Vi har aldrig mere end 10 deltagere på et hold. Det er sådan vi sikrer, at du træner effektivt og korrekt.

Se holdplanen her →

Vi tilbyder pilates på forskellige niveauer

Basic – timerne er for alle

På vores Basic-hold lærer du de grundlæggende pilatesprincipper og opnår en god bevidsthed om din krops styrker og hvor du skal sætte ekstra ind. Vi anbefaler, at du bliver på Basic niveau, til du føler dig sikker på vores principper, genkender øvelserne og vores pilates-“sprog”.  På Basic-holdene lærer du at bruge din krop mest hensigtsmæssigt, og du bliver klædt på til vores mere udfordrende timer. Det er en god idé at vende tilbage til Basic en gang imellem, da disse timer er særligt grundige.

Vi tilbyder både Basic Matwork timer og Basic Springboard timer.

Basic Matwork:

En time hvor vi lærer dig de vigtige detaljer, som gør den store forskel, så du kan  træne rigtigt og blive stærk i alle de muskler, der er svære at få fat i. Basic Matwork varieres og krydres som regel med en masse småt træningsudstyr (props). På den måde bliver du  altid udfordret og får trænet hele kroppen.

Basic Springboard:

En hvor din styrke bliver udfordret ved hjælp af fjedrene på vores Springboards. Tempoet er lavt nok til, at alle kan følge med. Øvelserne er enkle og effektive, og det er let at opnå gode træningsresultater.

Open – Timerne er ikke for nybegyndere

På vores Open timer tilpasses og varieres niveauet efter deltagerne. Deltagelse på denne time kræver en rimelig sikkerhed i vores pilatesprincipper – og “sprog”. Vi varierer timerne med masser af props, så du bliver udfordret på dit niveau.

 

Intermediate – timerne er for øvede

Vores Intermediate timer er dynamiske og teknisk udfordrende. Det er hårdere timer, der giver hele din krop styrke, smidighed og udfordrer din udholdenhed. Intermediate timerne er for dig, der er vant til at træne pilates og har godt styr på vores pilatesprincipper- og “sprog”. 
Timerne kræver grundigt kendskab til pilates.

Pilates Intermediate Matwork:

Er en time hvor der er mere flow på pilates-øvelserne. Tempoet er højere og du bliver udfordret teknisk.

Pilates Intermediate Springboard:

Er en time hvor din styrke udfordres ved hjælp af fjedrene på Springboardet. Her er større fokus på styrken – og øvelserne er mere komplekse end på Basic.

Pilates Stretch – timerne er for alle

En time med stræk og fordybelse, som kombinerer det bedste fra pilates og yoga. Timen foregår i et roligt flow, og bevæger og strækker dig helt i dybden.

“Jeg har altid troet, at pilates var det kedeligste i verden. Jeg må sige, at jeg har taget grundigt fejl. Efter den første prøvetime var jeg overhovedet ikke i tvivl. Det er den motionsform jeg skal dyrke!!!”

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

“Efter et halvt år med 2 ugentlige timer hos Pilates Cph er jeg ganske enkelt stærkere, gladere og slankere end før. Jeg har i Pilates fundet en træningsform, som jeg dyrker af lyst frem for af pligt, og fortjenesten tilskriver jeg Pilates Cph´s inspirerende og dedikerede instruktører.”

Mette Klein

PR manager

“Pilates er uden tvivl den bedste og sundeste træningsform, jeg har trænet. Pilates-træningen stopper ikke bare, når man går hjem fra sin pilatestime. Meget hurtigt har jeg fået en kropsbevidsthed, som jeg også kan bruge i min hverdag. Det værste ved pilates er, at man bliver afhængig af det!”

Karoline Tiara

fotograf