Læs Stines historie om Pilates hjælp på hendes spændingshovedpiner.

– Pilates og spændingshovedpine.

 

“Jeg har lidt af kraftige spændingshovedpiner hele livet. Da jeg startede til pilates var det for at styrke muskulaturen og smidigheden, efter at have født fire børn. Jeg har prøvet massage, fysioterapi, masser af motion, afspænding osv. Men intet har virket på mine hovedpiner, så jeg har bare accepteret at hovedpiner er en (for stor) del af mit liv.
Men mirakler sker. For efter jeg er startet til pilates er de bare gradvist blevet færre og mindre kraftige.

Det er ubeskriveligt hvor befriende det er, ikke at være så meget slave af min fysik, som jeg indimellem har været…… Se, det var en gave udover en mere spændstig krop, jeg slet ikke havde forventet”

 

Stine Louise Krogh Christensen
– Dyrlæge og grundlægger af organicdermacph