PILATES FOR MÆND

Pilates er et målrettet og effektivt træningssystem udviklet af en mand – til mænd.

Gør som verdens førende topatleter – dyrk pilates og styrk din krop til nye højder. De største sportsstjerner dyrker pilates, simpelthen fordi pilates er eminent, både når du vil undgå skader, men også når du vil blive dine skader kvit. Din krop bliver stærkere, og du performer bedre.

For at kunne løbe, kaste, sparke og pitche optimalt, kræver det, at din mobilitet, styrke, ledstabilitet og koordinationsevne er i helt i top.
Så gør som Cristiano Ronaldo, Lebron James og Tiger Woods: Træn pilates.

Træningen er målrettet til mænd af vores kompetente underviser.

Træningen er målrettet de mest almindelige årsager til at mange mænd får problemer med kroppen, blandt andet stivhed i kroppen og udfordret bevægelighed.
Desuden har mænd ofte stærke arme og ben, mens rygsøjlens og mavens dybe muskler ikke altid er stærke nok. Dine specifikke behov finder vores kompetente underviser frem til på baggrund af en solid viden om skader og anatomi. Du vil hurtigt opleve resultater af træningen, og du kan være sikker på at stemingen er god.

 

Glæd dig til en optimal træningsform, der gør dig stærkere og skaber imponerende resultater.

Info & Pris

Pilates for mænd

Hvornår:

Tirs. d. 20. aug – 8. okt kl. 18.00
ØVEDE

____________________

Tors. d. 22. aug. – 10. okt. kl. 18.30
BEGYNDER

____________________

Hvor mange:

Max. 10 deltagere.

Pris:

1.149 kr. for 8 gange.

Inkl. adgang til Online Pilates Intro.

Tilmeld dig her →

Pilates

Reformer / Tower for Mænd

Er du vant til at træne pilates, og er du klar på flere udfordringer,
så vælg dette lille eksklusive hold.

 Hvornår:

Man. 19. aug – 7. okt. kl. 17.00

_____________________

Hvor mange:

Max. 4 deltagere.

Pris:

1.995 kr. for 8 gange.

Inkl. adgang til Online Pilates Intro.

Tilmeld dig her →

”Ikke et ondt ord om fysioterapi, fitness, massage, kiropraktik, yoga, kirurgi og smertestillende medicin. Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i 15 år og har derfor prøvet det hele med svingende succes.

Men jeg må simpelthen sige, at mine privattimer hos Pilates Cph har gjort noget for min ryg, som intet andet har formået. Jeg tror ikke på mirakler, men med pilates kommer vi ret tæt på”.

Martin Krasnik

Chefredaktør, Weekendavisen

“Min diskusprolaps var slem og fysioterapi gjorden den nærmest værre. Mit individuelle træningsforløb hos Pilates Cph er den bedste investering jeg har lavet! Efter et år med konstante og invaliderende smerter er jeg nu i topform og min planlagte rygoperation er aflyst.

Pilates Cph har gjort det muligt for mig at holde min ryg stærk så jeg kan undgå lignende problemer i fremtiden”

Mikkel Flyverbom

Professor

“I flere år var jeg meget besværet af rygproblemer, og jeg havde mange smerter i min nakke og lænd. Jeg kunne mærke at min holdning i ryggen blev dårligere, og jeg var meget frustreret over, at jeg ikke selv syntes at kunne løse dette problem. Pilates Cph og deres dygtige instruktører har hjulpet mig med at blive fri fra denne smerte, og træningen har øget min livskvalitet væsentligt.

Min kropsholdning er blevet meget bedre, og jeg føler mig desuden væsentlig højere end jeg plejer. Umiddelbart havde jeg ingen kendskab til pilates, men nu ved jeg, at det fremover er en vigtig prioritet for mig så jeg kan fastholde styrken i min ryg. Desuden er det rigtig hyggeligt at gå på Pilates Cph’s herrehold, hvor man oplever et unikt fællesskab med andre mænd, der har lignende problemer.”

Nicklas Munk

Lektor i historie & samfundsfag