Introforløb til Pilates

For at give dig den bedst mulige opstart i vores studie, anbefaler vi at du starter med et introforløb.

Introforløb til hold / Matwork

Lukket forløb, som over tre gange introducerer dig til alle pilatesprincipperne. På Introholdet lærer vi dig også at benytte vores redskaber f.eks. Springboards (Reformer på væggen), Barrels, bolde, Magic Circles og elastikker  Der er maksimalt 10 deltagere på holdet.

Introforløb til Reformer / Tower

Lukket forløb, som over tre gange introducerer dig til Reformer/Tower. Du skal starte på dette hold, hvis du ikke har trænet på Reformer før. Der er maksimalt 4 deltagere på holdet.

Introforløb til hold/Matwork

Hvor mange:

 Der er maksimalt 10 deltagere på et hold.

Pris:

Forløbet koster 399 kr. Inkl. online adgang til introvideo.

Se datoer og tilmeld dig her →

Pilates medlemskaber

Introforløb til Reformer/Tower

Hvor mange:

Der er maksimalt 4 deltagere på et hold.

Pris:

Forløbet koster 599 kr. Inkl. online adgang til introvideo.

Se datoer og tilmeld dig her →

Pilates

Intro – skader eller smerter

Pilates kan afhjælpe stort set alle fysiske skader, og er den mest komplette genoptræning.

Hvis du har skader eller smerter der skal tages særligt hensyn til, anbefaler vi at du starter med personlig træning.

Læs mere her →

“Jeg har altid troet, at pilates var det kedeligste i verden. Min datter pressede mig i månedsvis til i det mindste at tage en prøvetime. Og jeg må sige, at jeg har taget grundigt fejl. Efter den første prøvetime i foråret er jeg overhovedet ikke i tvivl. Det er den motionsform, jeg skal dyrke!!! Jeg har fået mavemuskler, jeg ikke anede jeg havde, jeg har fået muskler i mine overarme, og min ryg har aldrig haft det bedre. Jeg er vild med de små hold. Hvis jeg vil træne ekstra, er der rige muligheder med både enetimer og duet-timer. Gitte og Camilla er kompetente og superdygtige instruktører. De har øjne i nakken, så man slipper ikke afsted med at ligge og lave ingenting :-)”

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

“Pilates er uden tvivl den bedste og sundeste træningsform, jeg har trænet. Pilates-træningen stopper ikke bare, når man går hjem fra sin pilatestime. Meget hurtigt har jeg fået en kropsbevidsthed, som jeg også kan bruge i min hverdag. Det værste ved pilates er, at man bliver afhængig af det!”

Karoline Tiara

fotograf

“Jeg elsker at løbe, danse, træne og få sved på panden og troede bare at Pilates var noget for ældre kvinder, der ikke skulle have pulsen op. Efter min første time hos Pilates Cph vidste jeg, at jeg havde taget fejl. Med pilates arbejder mine muskler på en helt ny måde, og jeg kan føle hvordan træningen “arbejder” med hele min krop. Jeg føler mig mentalt afslappet såvel som fysisk udfordret. Studiet hos Pilates Cph er første klasse og skaber en stemning af fokuseret træning. Efter i flere år at have været lettere nysgerrig med hensyn til, hvad Pilates egentligt gik ud på, så har Camilla og Gitte fået mig til at “konvertere” og virkelig elske det.”

Claire Ross-Brown

skuespiller & sanger