Pilates for Gravide

Drømmer du om fuldkommen velvære under din graviditet? Vi hjælper dig med at komme i bedst mulig form op til din fødsel.

Som gravid, er det vigtigt at du bevæger din krop, – men glem ikke at du som gravid er ved at lære en ”ny krop” at kende og alle skridt i processen skal tage udgangspunkt i et `begynder-mindset´.

Som gravid kan det også føles som en udfordring, at kroppen forandrer sig måned for måned. Det skal føles rart at være i din krop under din graviditet – og du skal kunne lide din krop, også når den helt naturligt forandrer sig undervejs. Vi hjælper dig og guider dig med pilates, der styrker din gravide, smukke krop – i alle 9 måneder.

Lukket hold over 8 uger

Pilates for Gravide er et lille lukket hold med op til 10 deltagere. Holdet er tilpasset kroppen og sindet i forandring. Pilatestræning og åndedrætsbevidsthed er gode redskaber at have med til fødslen, og giver dig velvære gennem hele graviditeten. Pilates både styrker og smidiggør din krop, og tilsat en god portion mindfulness, får du skabt en skøn balance i krop og sjæl.

Da holdet er lille, er der  tid til individuel vejledning. Alle kan deltage, og alle kan få stort udbytte af træningen.

Gennem de 8 uger vil der være særligt fokus på:

  • Stabilitet og styrke af ryg og skuldre, bækken og fødder.
  • Bækkenbundsøvelser, både som enkeltstående øvelser, og integreret i hele din træning.
  • Venepumpeøvelser.

Vælger du at deltage på vores lukkede hold for gravide, er du godt klædt på til det lille nye liv, som er på vej.

 

Du får også vores online gravid-videoer, så du dagligt kan træne med hjemmefra.

Hvis du er i tvivl om Pilates for Gravide er noget for dig, så spørg din læge eller behandler til råds, eller kontakt os på: info@pilatescph.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Info & Pris

Pilates for gravide

Hvornår:

7. maj – 25. juni kl. 16

Hvor mange:

Max 10 deltagere

Pris:

Forløbet koster 1.149 kr. Inkl. adgang til Online Gravid træning.

Se datoer og tilmeld dig her →

Online Gravidtræning

Oplev øget velvære under din graviditet, og kom i bedst mulig form til fødslen med vores online gravidtræning.

Som gravid, er det vigtigt at du fortsat får bevæget din krop – men glem ikke, at du, som gravid, er ved at lære en “ny krop” at kende, og alle skridt i processen skal tage udgangspunkt i et ‘begynder-mindset’.

Alt du behøver: 1 måtte, 1 håndkæde, 2 vandflasker, 2 tennisbolde.

Pris:

For 199 kr. får du ubegrænset adgang til gravidtræning i 7 måneder.

Køb adgang her →

“Jeg har trænet en del op til min graviditet, og er nu nået til et punkt hvor jeg ikke kan udføre de samme øvelser, som jeg plejer. Heldigt for mig, så har jeg kunne træne med på Pilates for gravide. Timen er spot on for dig, som gerne vil have styr på vejrtrækningen, bækkenbundsøvelser, få stabilitet og styrken vedligeholdt. En kæmpe anbefaling herfra og god træning ❤️

Desiree Hamilton

Blogger

“Pilates er uden tvivl den bedste og sundeste træningsform, jeg har trænet. Pilates-træningen stopper ikke bare, når man går hjem fra sin pilatestime. Meget hurtigt har jeg fået en kropsbevidsthed, som jeg også kan bruge i min hverdag. Det værste ved pilates er, at man bliver afhængig af det!”

Karoline Tiara

fotograf