Nu jeg er i gang igen med pilates træning, bliver jeg mindet om, hvad jeg sætter så stor pris på hos Pilates Cph. (Jeg fik en gang forvildet mig ind i et motionscenter med pilates undervisning, men det var jo ikke i nærheden af jeres pilates praksis!):

  • Den gode stemning, hvor jeg føler mig set og imødekommet. I gør en indsats for at huske alles navne og skavanker og vejleder ift. individuelle behov.
  • Pilates Cphs nørdet tilgang og instruktion. Det har altid været mig en gåde, hvordan i kan se, at man ikke spænder nok under armene, eller andre steder, men det gør jo verden til forskel!
  • Kompetente instruktører, som udover at være engageret også er kompetente udi kroppens opbygning og funktion. Det giver tryghed hos mig med skavanker, da jeg stoler på at vejledningen er korrekt.
  • Lokalerne, som begge er appetitlige, lyse og lækre. Udstyret er i orden, pænt og rent.
  • De små hold, som gør det muligt at instruere alle, også individuelt.
  • De mange forskellige aktiviteter/hold, der nu er på programmet. Der er mange muligheder og for øvrigt ikke svært at komme på et hold.
  • Booking systemet, som er nemt at gå til.

Da jeg startede hos Pilates Cph i 2014, var det efter en hofteoperation. Forud for operationen havde jeg jo gået flere år med en ’skævvreden’ krop, så hoften var noget nær det mindste problem, idet hele kroppen skulle korrigeres for dens kompensationsstrategi. Jeg tænker på det, som at den træning ’reddede mit liv’, takket være jeres kompetente træning og nørderi, med fokus på absolut alle detaljer.

Pause fra Pilates
Jeg har været væk et par år for at dyrke yoga i stedet for pilates, men nu driller kroppen igen. Jeg tænkte, at jeg måtte tilbage til Pilates Cph for at få fikset tingene, og selvom jeg ikke er en tålmodig sjæl, så kan jeg mærke allerede nu at det nok skal blive godt igen med jeres hjælp