Wilhelm: “Jeg har det i det hele taget godt i kroppen” 

Pilates er en super måde at træne sine muskler, blive mere smidig og øge sin kropsbevidsthed på samme tid.

Jeg er født med en skæv rygsøjle og har desuden altid været enormt usmidig. Derfor har jeg længe forsøgt at finde en måde at træne min krop på for at få det bedre ift. rygsmerter og lignende.

Jeg har forsøgt mig med yoga, fysioterapi og sågar downloadede træningsprogrammer fra nettet. Intet af det har fungeret for mig. Jeg har altid været meget lidt smidig og de fleste stillinger i yoga var fuldstændigt umulige for mig.

Selv med mange måneders jævn træning blev jeg aldrig rigtigt bedre.

Øvelserne hjemme på stuegulvet var for mig helt umulige at holde fast i over længere tid og er altid endt med at forsvinde fra min rutine.

Nu har jeg dyrket pilates i nogle måneder og forbedringerne har været enorme. Min holdning er blevet bedre, mine smerter i nakke og ryg er næsten helt forsvundet. Jeg har det i det hele taget godt i kroppen.

Pilates er hårdt og udfordrende, men det er samtidigt muligt at være med selvom man er usmidig og ude af form. Det er en super træningsform som jeg vil anbefale alle.

– Wilhelm Brøbech Krings, 23 år og studerende