Online Træning

Med vores online træningsprogrammer kan du få Pilates Cph hjem til dig. Du får ubegrænset adgang til vores træningsvideoer, så du kan træne når det passer dig. Læs mere om de online træningsprogrammer vi tilbyder nedenfor.

Online Træning

For kun 149 kr. kommer Pilates Cph hjem til dig i 3 måneder.

Med vores 24 træningsvideoer får du alle de redskaber du behøver, for at få det optimale udbytte af din træning. Videoerne er lavet af fysioterapeut og pilatesinstruktør Camilla Bækholm og afspændingspædagog og pilatesinstruktør Gitte Peirano.

Med dette Online Træningsforløb får du bl.a.:
 • Intro til pilates
 • Basic pilatesprogrammer
 • Pilatesprogrammer for øvede
 • Pilates for mænd
 • Øvelser for skulder og nakke
 • Lækker massage med tennisbolde
 • Yoga
  Og mange flere videoer.

Alt du behøver: 1 måtte, 1 håndkæde, 2 vandflasker, 2 tennisbolde, (evt. en foamroller).

Køb adgang her →

Online rygtræning

For 199 kr. får du 4 måneders ubegrænset adgang til træningsvideoerne.

Vores Online Rygtræning er tilrettelagt af fysioterapeut Camilla Bækholm og psykomotorisk terapeut Gitte Peirano. Du får 8 træningsvideoer, som indeholder effektiv træning af ryg og mave, samt grundig vejledning omkring god brug af ryggen. Du får altså ikke kun øvelserne, men også redskaberne til at få mest muligt ud af dem, og en grundig indføring i, hvordan du bruger din ryg bedst muligt.

Alt du behøver: 1 måtte, 2 vandflasker.

Vi har gennem de seneste 15 år dagligt hjulpet kunder med rygproblemer, og har både den faglige ekspertise samt erfaringen, der kan hjælpe dig!

Vores mål er, at du skal have det optimale ud af din træning, så du hurtigt og sikkert kan blive rygsmerter kvit, og komme i form uden smerter og ubehag. Derfor har vi udviklet en serie af programmer, der starter blidt, og stiger i intensitet, efterhånden som din ryg og din kernemuskulatur bliver stærkere. Du får en grundig introduktion, og gode forklaringer på dine øvelser undervejs.

Vi foreslår, at du bruger noget tid på introduktionsvideoen, og at du efterfølgende træner hvert program i ca. to-fire uger, inden du går videre til næste niveau. Vi opfordrer dig til at træne minimum tre gange om ugen.

Programmerne er lige velegnede til både mænd og kvinder, unge som ældre, der døjer med lette til moderate, tilbagevendende rygproblemer.

Køb adgang her →

Online Gravidtræning

For 199 kr. får du ubegrænset adgang til gravidtræning i 7 måneder.

Oplev øget velvære under din graviditet, og kom i bedst mulig form til fødslen

Som gravid, er det vigtigt at du fortsat får bevæget din krop – men glem ikke, at du, som gravid, er ved at lære en “ny krop” at kende, og alle skridt i processen skal tage udgangspunkt i et ‘begynder-mindset’.

Vores online gravidvideoer er tilrettelagt af fysioterapeut Camilla Bækholm, og afspændingspædagog Gitte Peirano. Gennem mere end 15 år har vi, med stor succes, hjulpet kvinder til øget velvære og tryghed under deres graviditet. Med vores faglige baggrund og erfaring giver vi dig de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert i gang.

OBS: Vi anbefaler at du træner efter vores videoer 3-4 gange om ugen

Alt du behøver: 1 måtte, 1 håndkæde, 2 vandflasker, 2 tennisbolde.

Køb adgang her →

Online efterfødselstræning

For 199 kr. får du 7 måneders ubegrænset adgang til træningsvideoerne.

Kom i form efter fødslen hjemme i din egen stue

Efterfødselstræningen til dig, der lige har født, er tilrettelagt af fysioterapeut Camilla Bækholm og afspændingspædagog Gitte Peirano. Sammen driver vi Pilates Cph. Vi har, gennem mere end 15 år med stor succes, hjulpet adskillige kvinder tilbage i god og stærk form efter fødslen. Med vores faglige baggrund og erfaring giver vi dig de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert i gang.

Med dette online Efterfødselstrænings-forløb får du:

 • Relevant viden om kroppens behov efter fødslen
 • Grundig  introduktion til pilates
 • Inspirerende videoer
 • Et program,  du kan træne med din baby
 • Adgang til vores efterfødselsvideoer i hele 7 måneder for kun 199 kr.

OBS: Vi anbefaler at du træner efter vores videoer 3-4 gange om ugen.

Alt du behøver: 1 måtte, 1 pude.

Køb adgang her →

“Jeg er vild med jeres online træning! De har god varighed og det er nemt og overskueligt for mig, at få trænet midt i hjemmeskole og hjemmearbejdsplads. I er som altid gode til at guide og tale mig igennem træningen.”

Anja Skjellerup-Munkholm

“Jeg får virkelig ondt i ryggen, når jeg ikke træner. Sagt på en anden måde: Jeres rygprogram har en meget positiv effekt på mig, hvis jeg træner løbende (…) virkelig skønt at have jeres træning til rådighed. Det er mit krydderi i hverdagen for tiden :-)”

Stine Hundahl-Villadsen