fbpx
Camilla Bækholm & Gitte Peirano - ejere og stiftere af Pilates Cph

Om os – og vores instruktører

Vores instruktører hos Pilates Cph har meget forskellige erfaringer og uddannelser, der altid bidrager med noget særligt til undervisningen.

Fælles for os er, at vi alle er certificerede pilates-instruktører. Desuden deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse i både ind- og udland for at sikre, at du altid får den bedste pilates-undervisning hos os.

Du kan være sikker på at instruktører hos Pilates Cph altid har fokus på, at du skal få mest muligt ud af undervisningen. Når du er tilfreds, så er vi tilfredse. Og med god pilates-undervisning bliver din krop med garanti også mere tilfreds.

Læs mere om nøglepersoner hos Pilates Cph herunder. Det er også her, du kan blive klogere på ildsjælene bag Pilates Cph.

Instruktørerne er kompetente og superdygtige. De har øjne i nakken, så man slipper ikke af sted med at ligge og lave ingenting 🙂
Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

Gitte Peirano

Gitte Peirano

Gitte er ejer og stifter af Pilates Cph, og er oprindeligt uddannet afspændingspædagog. Gitte har undervist i Pilates siden 2006. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har taget et hav af kurser herunder overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” Gitte er certificeret af “the National Pilates Certification Program”
Gitte og Camilla underviser sammen på vores internationalt godkendte uddannelser, og superviserer løbende studiets instruktører, ligesom de selv modtager supervision og deltager på kurser.

gitte@pilatescph.dk

Camilla Bækholm

Camilla Bækholm

Camilla er ejer og stifter af Pilates Cph, autoriseret fysioterapeut og har i mere end 25 år arbejdet med fysisk træning – siden 2007 med pilates. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, og har gennem årene deltaget på en masse kurser, samt gennemført overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training”  Camilla er desuden certificeret af “the National Pilates Certification Program”
Camilla og Gitte underviser på Pilates Cph’s anerkendte uddannelser, og superviserer løbende studiets instruktører, samtidig med at de selv modtager supervision og deltager på kurser.

camilla@pilatescph.dk

Dorthe Bille

Dorthe Bille

Dorthe er fuldt certificeret pilatesinstruktør og har mere end 10 års undervisningserfaring.  Hun har en god forståelse for detaljerne og præcisionen i øvelserne og er ekstremt vild med den hurtige og store progression, man kan opnå gennem pilatestræning. Hun har mange års erfaring med gravid- og efterfødselstræning.

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph og læser desuden til fysioterapeut. Ydeligere er hun uddannet moderne danser og har studeret dansevidenskab. Johanne  underviser sideløbende med studier og pilates-undervisning også i argentinsk Tango, hvilket giver hendes timer ekstra flow og fokus på kropbevidsthed.

Elisabeth Rathge

Elisabeth Rathge

Instruktør under uddannelse
Elisabeth er uddannet Matworkinstruktør fra Pilates Cph og læser til jordemoder i København. Som jordemoderstuderende har Elisabeth stor forståelse for kroppens forcer og udfordringer under graviditeten og er derfor særdeles god til at tilrettelægge en skøn træning til den gravide krop, og samtidig formidle en god forståelse af kroppens forandringer. 

Amalie Schnell

Amalie Schnell

Instruktør under uddannelse
Amalie er uddannet Matworkinstruktør fra Pilates Cph, i fuld gang med at tage vores Comprehensive uddannelse, og er dermed snart fuldt certificeret pilatesinstruktør. Amalie læser samtidig til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. Som fysioterapeutstuderende har Amalie en solid sundhedfaglig baggrund, og via pilates omsætter hun teori til praksis.
Nina Maria Lybæk

Nina Maria Lybæk

Instruktør under uddannelse
Nina Maria er uddannet Matwork-instruktør og er i fuld gang med at tage vores fulde certificeret certificering. Udover det  er hun professionelt udøvende sanger, skuespiller og danser. Nina Maria fokuserer meget på grundig teknik og kvalitet i bevægelserne i pilates.
Nina Maria er også uddannet Reikimester (healer) og coacher i kropsbevidsthed og præsentationsteknik.

 

 

Katrine Grarup Elbo

Katrine Grarup Elbo

Instruktør under uddannelse
Katrine er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilates-instruktør.
Katrine er også violinist, performer og lydkunstner med base i København og Berlin. I Katrines kunstneriske praksis er hun vant til at nørde detaljer, gå i dybden og gøre sig umage, og der ser hun en tydelig parallel til det at dyrke Pilates, der også både stimulerer krop og hoved.

Matilde Andersen

Matilde Andersen

Instruktør under uddannelse
Matilde er uddannet Matwork-instruktør fra Pilates Cph, og er under uddannelse til fuld certificeret pilates instruktør. Hun er oprindelig uddannet musicalperformer, og arbejder som sanger, skuespiller og danser. Som performer, har Matilde erfaret at pilatesprincipperne er særdeles brugbare; dels til at styrke hendes dans, og dels til at vedligeholde krop og sind.

Maria Ipsen

Maria Ipsen

Instruktør under uddannelse
Udover den store interesse for Pilates, arbejder Maria også som kostumedesigner/kostumier inden for scenekunst, hvor hun har fokus på samarbejdet mellem krop og kostume. Denne forståelse har Maria især tilegnet sig gennem en professionel karriere i gymnastik og ikke mindst sin danseuddannelse. Pilates er det næste naturlige skridt for Maria, der med sin sans for knivskarp koncentration og indblik kroppens styrke og muligheder er selvskrevet til Pilates Cph´s hold af dygtige instruktører.