fbpx
Camilla Bækholm & Gitte Peirano - ejere og stiftere af Pilates Cph

Om os – og vores instruktører

Vores instruktører hos Pilates Cph har meget forskellige erfaringer og uddannelser, der altid bidrager med noget særligt til undervisningen.

Fælles for os er, at vi alle er certificerede pilates-instruktører. Desuden deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse i både ind- og udland for at sikre, at du altid får den bedste pilates-undervisning hos os.

Du kan være sikker på at instruktører hos Pilates Cph altid har fokus på, at du skal få mest muligt ud af undervisningen. Når du er tilfreds, så er vi tilfredse. Og med god pilates-undervisning bliver din krop med garanti også mere tilfreds.

Læs mere om nøglepersoner hos Pilates Cph herunder. Det er også her, du kan blive klogere på ildsjælene bag Pilates Cph.

Instruktørerne er kompetente og superdygtige. De har øjne i nakken, så man slipper ikke af sted med at ligge og lave ingenting 🙂
Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

Gitte Peirano

Gitte Peirano

Gitte er ejer og stifter af Pilates Cph, og er oprindeligt uddannet afspændingspædagog. Gitte har undervist i Pilates siden 2006.

Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har taget et hav af kurser herunder overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training

Gitte er certificeret af “the National Pilates Certification Program”

Gitte og Camilla underviser sammen på vores internationalt godkendte uddannelser, og superviserer løbende studiets instruktører, ligesom de selv modtager supervision og deltager på kurser.

gitte@pilatescph.dk

Camilla Bækholm

Camilla Bækholm

Camilla er ejer og stifter af Pilates Cph, autoriseret fysioterapeut og har i mere end 25 år arbejdet med fysisk træning – siden 2007 med pilates.

Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, og har gennem årene deltaget på en masse kurser, samt gennemført overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” 

Camilla er desuden certificeret af “the National Pilates Certification Program”

Camilla og Gitte underviser på Pilates Cph’s anerkendte uddannelser, og superviserer løbende studiets instruktører, samtidig med at de selv modtager supervision og deltager på kurser.

camilla@pilatescph.dk

Alison Strong

Alison Strong

Alison er født og opvokset i Seattle, Washington, og oprindeligt uddannet ballet- og moderne danser, samt personlig træner. Hun er uddannet pilates-instruktør fra Merrithew Pilates, certificeret yoga instruktør, og RAB godkendt fysiurgisk massør.

Alison har mere end 25 års erfaring som professionel danser og underviser i dans, fitness, pilates og yoga. Alison har trænet hos Kathy Grant, som er den ene af de kun to elever, Joseph Pilates selv har uddannet. Hun har en meget personlig tilgang til undervisningen, og hun deler gavmildt ud af overskud, omsorg og nærvær, og tilsat mange stænk sved og masser af humor, dannes der i hendes lektioner et helt særligt rum med plads til gå på opdagelse og reflektere.

 

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe er fuldt certificeret pilatesinstruktør og har mere end 10 års undervisningserfaring.

Hun har en god forståelse for detaljerne og præcisionen i øvelserne og er ekstremt vild med den hurtige og store progression, man kan opnå gennem pilatestræning.

Hun har mange års erfaring med gravid- og efterfødselstræning.

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph og læser desuden til fysioterapeut.

Ydeligere er hun uddannet moderne danser og har studeret dansevidenskab.

Johanne  underviser sideløbende med studier og pilates-undervisning også i argentinsk Tango, hvilket giver hendes timer ekstra flow og fokus på kropbevidsthed.

Elisabeth Rathge

Elisabeth Rathge

Instruktør under uddannelse

Elisabeth er uddannet Matworkinstruktør fra Pilates Cph og læser til jordemoder i København.

Som jordemoderstuderende har Elisabeth stor forståelse for kroppens forcer og udfordringer under graviditeten og er derfor særdeles god til at tilrettelægge en skøn træning til den gravide krop, og samtidig formidle en god forståelse af kroppens forandringer.

Amalie Schnell

Amalie Schnell

Instruktør under uddannelse
Amalie er uddannet Matworkinstruktør fra Pilates Cph, i fuld gang med at tage vores Comprehensive uddannelse, og er dermed snart fuldt certificeret pilatesinstruktør. 
 
Amalie læser samtidig til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.
 
Som fysioterapeutstuderende har Amalie en solid sundhedfaglig baggrund, og via pilates omsætter hun teori til praksis.
Nina Maria Lybæk

Nina Maria Lybæk

Instruktør under uddannelse

Nina Maria er uddannet Matwork-instruktør og er i fuld gang med at tage vores fulde certificeret certificering.

Udover det  er hun professionelt udøvende sanger, skuespiller og danser. Nina Maria fokuserer meget på grundig teknik og kvalitet i bevægelserne i pilates.

Nina Maria er også uddannet Reikimester (healer) og coacher i kropsbevidsthed og præsentationsteknik.

 

 

Katrine Grarup Elbo

Katrine Grarup Elbo

Instruktør under uddannelse

Katrine er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilates-instruktør.

Katrine er også violinist, performer og lydkunstner med base i København og Berlin.

I Katrines kunstneriske praksis er hun vant til at nørde detaljer, gå i dybden og gøre sig umage, og der ser hun en tydelig parallel til det at dyrke Pilates, der også både stimulerer krop og hoved.

Matilde Andersen

Matilde Andersen

Instruktør under uddannelse

Matilde er uddannet Matwork-instruktør fra Pilates Cph, og er under uddannelse til fuld certificeret pilates instruktør.

Hun er oprindelig uddannet musicalperformer, og arbejder som sanger, skuespiller og danser.

Som performer, har Matilde erfaret at pilatesprincipperne er særdeles brugbare; dels til at styrke hendes dans, og dels til at vedligeholde krop og sind.

Maria Ipsen

Maria Ipsen

Instruktør under uddannelse

Udover den store interesse for Pilates, arbejder Maria også som kostumedesigner/kostumier inden for scenekunst, hvor hun har fokus på samarbejdet mellem krop og kostume.

Denne forståelse har Maria især tilegnet sig gennem en professionel karriere i gymnastik og ikke mindst sin danseuddannelse.

Pilates er det næste naturlige skridt for Maria, der med sin sans for knivskarp koncentration og indblik kroppens styrke og muligheder er selvskrevet til Pilates Cph´s hold af dygtige instruktører.

Anne Marie Rothaus Juel

Anne Marie Rothaus Juel

Anne Marie er uddannet matwork instruktør fra Pilates Cph og er i fuld gang med at tage vores Comprehensive uddannelse og er dermed snart fuldt certificeret pilates instruktør.

Anne Marie har en solid sundhedsfaglig baggrund som tandlæge og har derfor en bred viden om kroppen.

Anne Marie er ved siden af også ved at færdiggøre en uddannelse som arkitekt hvor kropsbevidsthed og sansning er et vigtigt kunstnerisk redskab, som hun oplever pilates er med til at forstærke.

Anne Marie kan lide at udfordre timen og lægger vægt på et gennemgående flow i alle hendes timer.

Christina Bonde

Christina Bonde

Christina er uddannet matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilatesinstruktør.

Hun er desuden uddannet moderne danser, yogaunderviser og underviser i aerial silk.

Som danser har Christina udviklet et skarpt øje for alignment og placering. Hun er har en nysgerrig tilgang til arbejdet med kroppen og ser pilates som et samlende element i hendes arbejde med dans og bevægelse.

I undervisningen fokuserer hun på teknik, flow, åndedræt og har en kreativ tilgang til øvelser og sekvenser.

Samantha

Samantha

Samantha er uddannet inden for Music & Performance på University of West London. Gennem de seneste 10 år har hun arbejdet som holdunderviser og personlig træner, og har en alsidig og dybdegående erfaring indenfor bevægelse og kropsforståelse.

Samantha er i gang med vores fulde certificering, og hun sætter en ære i at undervisningen skal være både gavnlig og inspirerende, men ligeledes varieret og personlig.

Hun har selv dyrket pilates som genoptræning efter graviditet, og har opnået et helt nyt aspekt af fysisk formåen efterfølgende.

Qua Samanthas kæmpe erfaring kan hun hurtigt vurdere den enkeltes udgangspunkt både fysisk og mentalt, og med fokus på forcer og begrænsninger, skabe et nærværende og målrettet træningsforløb.