Matwork Cph™ by Pilates Cph

Modul 1 – Lær at undervise pilates på hold

Er du vant til at træne pilates, og har du lyst til at undervise i klassisk pilates på hold? Uddannelsen er for alle, uanset baggrund, som har interesse for pilates. Du får den fornødne teori og du lærer at undervise alle de klassiske øvelser på et højt niveau. Uddannelsen er oplagt for dig, der vil lære mere om pilates, enten for at for at fordybe dig i din egen træning, eller ønsker et bi-job som holdinstruktør, og for dig, der overvejer helt at skifte spor. Du behøver ikke at have en baggrund i at undervise, blot du har interessen og engagementet.

Hos Pilates Cph tager vi kommende instruktører seriøst. Effektiv og korrekt pilates handler om de små detaljer, og derfor kræver en fuldendt uddannelse, at du lærer at forstå øvelserne og analysere kroppens bevægelsesmønster. På denne måde bliver du i stand til at korrigere og guide dine elever relevant og hensigtsmæssigt. Uddannelsen til Matwork-instruktør hos Pilates Cph giver dig præcis de forudsætninger, du har brug for, hvis du vil undervise pilates på hold.

 

Gennem hele forløbet vil du blive undervist af stifterne af Pilates Cph:

Camilla Bækholm: Uddannet fysioterapeut samt klassisk og moderne pilatesinstruktør ved blandt andre Power Pilates og Kathy Grants Heritage Training.
Gitte Peirano: Uddannet afspændingspædagog samt klassisk og moderne pilatesinstruktør ved blandt andre Power Pilates og Kathy Grants Heritage Training.

Vi er begge NCPT (Nationally Certified Pilates Teacher)

Sammen udgør vi et kompetent og erfarent team, og vi sikrer, at du opnår den viden, selvtillid og de praktiske kvalifikationer, der skal til for at kunne varetage kvalitetsundervisning i pilates på hold. Igennem de sidste 15 år har vi uddannet mere end 150 Pilates Instruktører.

 

Det får du med Matwork Cph™

 • 10 klip til vores Matwork hold (værdi 1549 kr.)
 • Matwork Cph™ manual*
 • Pilates Anatomi-bog og Joseph Pilates’ bog “Return to Life Through Contrology”
 • Adgang til videomateriale af alle de klassiske Matwork-øvelser
 • Du lærer at undervise i de klassiske pilates gulvøvelser
 • Du får undervisning i anvendt anatomi og biomekanik
 • Du får relevante variationer og modifikationer
 • Du lærer at tage højde for de mest almindelige skader og individuelle forhold
 • Du bliver klædt på til at udfordre dine elever på alle niveauer
 • Du bliver trænet til at kunne effektivisere og målrette din undervisning, så din træning altid er relevant for både dig og dine elever
 • Du får certifikat på, at du er pilatesinstruktør i klassisk Matwork

*Matwork Cph™ manualen indeholder præcise beskrivelser af øvelserne, vores bedste cues  og erfaringer, samt gode og relavante  “Teaching Tools” der gør dig til den bedst mulige formidler. På uddannelsen undervises du også i “Special Cases” hvor du bl.a. lærer at håndtere de mest almindelige skader og specielle forhold. Alt dette er baseret på vores tilsammen mere end 30 år i pilates-verdenen.

Derudover bliver du undervist i “Before the Hundred” som er et unikt undervisningsredskab, der hjælper dig med at forstå, nedbryde og sammenkoble hele pilatessystemet . Her lærer du hvad pilatesøvelsernes formål er, og hvordan du nedbryder, justerer og tilpasser det klassiske repetoire til de mange forskellige elever, du møder på dine hold.

 

Læs mere om vores uddannelser

Matwork Cph er blot en lille del af et stort system. Ønsker du at videreuddanne dig og lære at undervise på alt udstyret efter du har fuldført Matwork Cph™, kan du læse mere om vores moduler her.
Modul 2 – læs mere om Reformer Cph™ her.
Modul 3 – læs mere om Comprehensive Cph™ her.

 

Du er altid velkommen til at komme og få en snak med os om uddannelserne. Skriv til info@pilatescph.dk, så finder vi et tidspunkt.
Ønsker du en uddannelse tættere på Fyn eller Jylland, så har vores samarbejdspartner Njordpilates.dk en tilsvarende uddannelse på Tåsinge.

 

Læs pilatesinstruktør Anne Mette Frandsens anmeldelse af uddannelsen her.

Info & pris

Krav til uddannelsen

Der er mødepligt under hele uddannelsen.

Deltagelse på uddannelsen kræver at du øver dig gennem hele forløbet. Bliver du forhindret i at komme, købes privattimer til opsamling af den manglende undervisning.

Alternativt kan der, efter aftale, købes deltagelse på et senere forløb til reduceret pris.

timeantal

Uddannelsen er på 150 timer fordelt over:

 • 40 timers undervisning
 • 40 timers egentræning
 • 30 timers egenundervisning
 • 35 timers fagligt studie
 • 6 observationstimer

Vi afholder 2 matworkuddannelser om året i København og en på Tåsinge

priS

Pris:
11.995 kr. Inkl.
10 klip til Matwork hold (værdi 1.395 kr.)

Betal i 3 rater
Pris:
12.495 kr. inkl.
10 klip til Matwork hold (værdi 1.395 kr.)

Tilmeld dig her →

Øvrige muligheder

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Har du ikke mulighed for at deltage i weekender eller ønsker du uddannelsen undervist kun for dig, så kontakt os på info@pilatescph.dk

Undervisningsdatoer

København 2024/25

Fredag d. 13. sep. kl. 14.00 – 17.00
Lørdag d. 14. sep. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 15. sep. kl. 10.00 – 15.00

Fredag d. 15. nov. kl. 14.00 – 17.00
Lørdag d. 16. nov. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 17. nov. kl. 10.00 – 15.00

Lørdag d. 25. jan. kl. 10.00 – 15.00
Søndag d. 26. jan. kl. 10.00 – 15.00

TESTIMONIAL

“Pilates Cph har været det helt perfekte valg for mig. Jeg har virkelig nydt at dykke ned i Classical Pilates, som i min optik er allervigtigst, når det kommer til viden om pilates. Både Gitte og Camilla har været fantastiske undervisere, som har udvist stor viden om og passion for pilates. De er begge to enormt dejlige mennesker, som udstråler god energi og ro. Atmosfæren har været god og afslappet, hvilket har været virkelig vigtigt for mig, da jeg lever et travlt liv ved siden af.”

Pernille Blume
Tidligere OL svømmer og Selvstændig

Gennem hele forløbet vil du blive undervist af de to ejere og stiftere af Pilates Cph: Gitte Peirano og Camilla Bækholm

Du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os om uddannelsen. Skriv til info@pilatescph.dk, så finder vi et tidspunkt, der passer.

“En seriøs og ambitiøs uddannelse. Underviserne er dygtige og kompetente, og man får både god forståelse for øvelserne og gode redskaber til at videreformidle det, som man kan bruge i sin egen undervisning ”

“Uddannelsen til instruktør i Pilates Matwork hos Pilates Cph er nok der bedste jeg nogensinde har gjort for min krop.

Jeg har dyrket Pilates i 5 år og elsker den måde, man arbejder med sin krop på.

Gennem uddannelsen har jeg fået et endnu større kendskab til de forskellige øvelser og til teknikken bag. Og selvom jeg synes jeg var ret god til Pilates før, er min træning bare blevet 100 gange bedre.

Jeg har nu lært at træne mig selv derhjemme, hvilket giver en enorm frihed i mit job som skuespiller.

Derudover har uddannelsen klædt mig perfekt på til at undervise andre i Pilates Matwork på alle niveauer, hvilket jeg bl.a. gør hos Pilates Cph. Og så nyder mine veninder vist også ret godt af det ;-).”

Neel Rønholt

Skuespiller og Matwork Cph™

“Jeg er glad for uddannelsen. Jeg kan mærke det på egen krop og glæder mig til at formidle til andre. Jeg glæder mig til at fordybe mig yderligere i egen træning og med mine elever”

“Super kompetente, dygtige, energiske undervisere som virkelig har styr på deres Pilates”

“Kompetente og engagerede undervisere, som virkelig går i dybden med deres undervisning. God afveksling mellem praktiske og teoretiske øvelser.”

“Utroligt professionelle undervisere. God stemning, lydhørhed, tid til spørgsmål og lækre lokaler. Underviserne har kæmpe engagement og stor viden, de tydeligvis gerne vil dele ud af. Smittende begejstring 🙂 Fantastisk kursus – uanset om det ender med undervisningsjob eller ej. Kæmpe bonus for egentræning!”

“Hvis du virkelig vil have en seriøs pilates uddannelse, så er det her du skal uddanne dig. I dag, 4 mdr. efter min uddannelse, har jeg pilates-hold i klassisk Matwork, gravid-pilates og efterfødsels-pilates.”

Alexandra

“Gitte og Camilla er super kompetente undervisere. Med Matwork-uddannelsen har jeg fået et virkelig godt fundament for min egen træning og undervisning og har givet mig lysten og motivationen til at dygtiggøre mig endnu mere og videreuddanne mig indenfor pilates. Jeg føler mig super inspireret og klædt på til at undervise i Pilates”

“En seriøs og ambitiøs uddannelse. Underviserne er dygtige og kompetente, og man får både god forståelse for øvelserne og gode redskaber til at videreformidle det, som man kan bruge i sin egen undervisning”

“Uddannelsen har givet mig alt det, jeg håbede på og langt mere! Jeg er så taknemmelig for at bringe denne uddannelse med ud i mit arbejde som fysioterapeut, personlig træner og holdinstruktør, men også i min egen træning og i hverdagen.”

Ida Bentholm

Fysioterapeut og Matwork Cph™

“Med et stort fokus på anatomi, korrekt træning/kropsholdning og skadeforebyggelse lærte jeg under uddannelsen at optimere mit virke som fitness-instruktør. Kan varmt anbefale uddannelsen – uanset om det er for selv at undervise, eller til egen træning”.

Benjamin Christensen

TRX instruktør og Matwork Cph™

“Har efterhånden en del certifikater, men det her betyder ekstra meget. Bl.a. fordi pilates formår at skabe en forbindelse til min dans, til TRX og alle de andre træningshold jeg elsker at træne og undervise i… Min core-træning har aldrig været så intens, som den er nu.
Og det er takket være Gitte og Camilla fra Pilates Cph, som har åbnet en dør til en ny, intens og spændende verden.”

Anne Juul Nielsen

Højskole underviser & Matwork Cph™

“Det har været vidunderligt at både få redskaber, kunstskab – & selvkompetence til at udvikle mig selv og blive god til at hjælpe og undervise andre. Med mine skader og historie, er det fantastisk at komme stabilt over på den anden side, uden smerter, med styrke – og være der hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for andre – med denne pilates uddannelse.”

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til nye såvel som uddannede instruktører, og til dig som ønsker enten at blive bedre til at dyrke Pilates, eller til at opnå større kropsforståelse og kontrol, og dermed bedre mobilitet.”

Anne Mette Frandsen

Pilates instruktør og Matwork Cph™

“Alt var grundigt undervist, og både Camilla og Gitte er super gode undervisere”

“God og seriøs uddannelse”

“Kompetente dygtige undervisere. Jeg har lært virkelig meget”