fbpx

Læs hvad pilates har haft af effekt på Lisbeth 

Nu er det vist ved at være omkring 12 år siden jeg startede til pilates hos Pilates Cph. Først med armen vredet om på ryggen, men siden har intet kunne stoppe mig.

Der bliver talt meget om tømmerflåder, oreos, tekopper, ure, appelsiner, spande med vand osv. Men det vænner man sig lynhurtigt til. Det giver en god forståelse i de forskellige øvelser.

Jeg har forlængst passeret pensionsalderen, men jeg har aldrig haft en krop, der adlyder mit mindste vink. Det gør den nu. Jeg er bomstærk. Jeg har aldrig smerter, gener eller småskavanker. Det er jeg simpelthen i for god form til. Så jeg tar’ lige 10 år mere.

Tak Louise for at tvinge mig ned til Gitte og Camilla til min første pilates time i Kronprinsessegade for 12 år siden.

Kærlig hilsen Lisbeth