Læs her hvordan Marie-Louise imponerede sin kiropraktor efter kun 2 måneders træning hos Pilates Cph 
Velkommen til 40érne nu med ”tante”pukkel og manglende muskelkraft til at følge med mine præ teenagedrenge!
 
Sådan lød min erkendelse i september måned, da jeg endnu engang slæbte mig ud til min vidunderlige kiropraktor. Medbringende en to år gammel diskusprolaps jeg ikke havde haft tid til at genoptræne og en skulder fyldt med slidgigt. Jeg kiggede min kiropraktor i øjnene og sagde: “nu gider jeg ikke gå rundt med denne her gamle, smerteplagede og slappe krop mere og hun foreslog pilates.”

I midten af september startede jeg hos Pilates Cph og har siden den gang gennemsnitligt trænet 4 gange ugentligt. Det har været fantastisk og på trods af at jeg har et travlt familie og arbejdsliv, har der på intet tidspunkt været tale om at jeg har presset mig selv til at træne. Tværtimod har det været en lettelse i hverdagen – et frirum hvor jeg kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

 
I starten af november besøgte jeg igen min kiropraktor og havde det som om, at nu skulle min krop til eksamen. Kunne hun mon se effekten af min træning hos Pilates Cph. Det viste sig at blive en himmelråbende fantastisk oplevelse. Udover at det gennem pilates træning er lykkedes mig at fjerne den ”tante” pukkel som jeg havde fået på baggrund af en forringet kropsholdning i kraft af en diskusprolaps. Kunne hun tydeligt mærke og dokumentere at der er kommet en markant ændring i min krop. Min ryg har rettet sig ud, jeg har fået en helt ny styrke i min torso og mine smerter er begrænset til skulderen.
 
Sidst, men ikke mindst så er mit håb at pilates er en vane jeg har tilegnet mig, som forhåbentlig bliver lige så svær at slippe som koffein, sukker og nikotin. Jeg er vild med min nye krop. Jeg kæmper målrettet videre så jeg igen kan være den stærke mor og den ranke troværdige leder.
Marie-Louise Dyhrberg