ONLINE RYGTRÆNING I 4 MÅNEDER

BLIV FRI FOR RYGSMERTER MED DEN BEDSTE KOMBINATION AF FYSIOTERAPI OG PILATES

Vores Online Rygtræning er tilrettelagt af fysioterapeut Camilla Bækholm og psykomotorisk terapeut Gitte Peirano.

Du får 8 træningsvideoer, som indeholder effektiv træning af ryg og mave, samt grundig vejledning omkring god brug af ryggen. Du får altså ikke kun øvelserne, men også redskaberne til at få mest muligt ud af dem, og en grundig indføring i, hvordan du bruger din ryg bedst muligt.

Alt du behøver: 1 måtte, 2 vandflasker.

Vi har gennem de seneste 15 år dagligt hjulpet kunder med rygproblemer, og har både den faglige ekspertise samt erfaringen, der kan hjælpe dig!

Vores mål er, at du skal have det optimale ud af din træning, så du hurtigt og sikkert kan blive rygsmerter kvit, og komme i form uden smerter og ubehag. Derfor har vi udviklet en serie af programmer, der starter blidt, og stiger i intensitet, efterhånden som din ryg og din kernemuskulatur bliver stærkere. Du får en grundig introduktion, og gode forklaringer på dine øvelser undervejs.

Vi foreslår, at du bruger noget tid på introduktionsvideoen, og at du efterfølgende træner hvert program i ca. to-fire uger, inden du går videre til næste niveau. Vi opfordrer dig til at træne minimum tre gange om ugen.

Programmerne er lige velegnede til både mænd og kvinder, unge som ældre, der døjer med lette til moderate, tilbagevendende rygproblemer.