Jeg har gået til Pilates hos Pilates Cph siden 2013.

Jeg har i en lang årrække døjet med følgevirkningerne af en skoliose på 13-14 grader imellem skulderbladene. Som bl.a. har haft resulteret i to diskusprolapser i lænden samt smerter i knæ og hofte som konsekvens af, at mit bækken står skævt.

De sidste tyve år har jeg med mellemrum gået hos en af landets dygtigste fysioterapeuter. For nyligt var jeg hos ham igen for at se, om han kunne hjælpe med at rette min skoliose ind. Til min store overraskelse kunne han ikke længere se skoliosen. Samtidig var han meget glad for at høre, at min graviditet og fødsel var foregået helt ukompliceret uden rygsmerter. (jeg fik tidligt at vide, at en graviditet kunne blive svær for min ryg)
Han vurderede også, at jeg gennemgående var meget stærk, både i mavemuskulaturen men også generelt.

Mit bækken står stadig skævt, men jeg mærker meget lidt til det. Og at skoliosen ikke længere er synlig kan jeg kun tilskrive en ting. Nemlig min pilates-træning, som i lange perioder (særligt efter min fødsel) er den eneste træning jeg vælger at prioritere. Jeg kan selv tydeligt mærke en forskel. Jeg føler mig stærk, oplever ikke at jeg hænger i ryggen som følge af træthed. Jeg har ingen problemer haft med ryggen siden jeg startede træningen i pilates CPH, og selv mine gennemgående knæproblemer bliver bedre, når jeg træner.