Det seneste år har jeg gennemgået 3 operationer for diskusprolaps i ryggen, den seneste for 3 måneder siden, hvor øvelser og genoptræning fra fysioterapi ikke har været gavnligt for mig og det har generelt været noget af en rutsjebanetur.

Jeg startede til pilates tilbage i december 2021 på opfordring fra en osteopat, som alternativ til almindelig fysioterapi og for at lindre mine kroniske smerter i lænden.

Som sagt er jeg virkelig glad for at været startet hos Pilates Cph. Her foregår træningen på mindre hold, hvor man er sikker på at have en instruktør, som har overblik og overskud til alle på holdet. Udover at pilates styrker min krop på en skånsom, effektiv og helhedsorienteret måde, giver træningen hos Pilates Cph mig en bedre kropsbevidsthed og så forøger træningen her min livskvalitet.
Det er blevet et sjovt og vigtigt frirum for mig, som jeg ikke vil undvære og jeg glæder mig allerede til næste time.

Rikke, 27 år, Studerende