fbpx

Vores uddannelse er internationalt godkendt

Hvad betyder det for dig at vores uddannelse er PSAP-godkendt?

PSAP-godkendelsen betyder, at Pilates Cphs instruktør-uddannelse er internationalt godkendt. 

Pilatesinstruktør er ikke en beskyttet titel, men derimod en betegnelse, alle kan bruge.

En uddannelse godkendt af PMA, er din garanti for, at kvaliteten lever op til de højeste internationale standarder. På den måde er du sikret, at du, uanset hvor du efterfølgende ønsker at undervise, har bevis for at du har en anerkendt instruktør-uddannelse bag dig. 

PMA

Pilates Method Alliance er verdens største pilates-organisation og har eksisteret siden 2001.

Organisationens mission er at fremme Pilates som erhverv og videreføre Joseph H. og Clara Pilates’ unikke lære. PMA har etableret de høje standarder for branchen både med hensyn til instruktion af metoden og uddannelse af Pilates-lærere.

PSAP

Pilates School Approval Program er en afdeling under PMA.

PSAP er en anerkendelse af skolens niveau og faglighed og et stempel, der anerkender skolen som en af de førende. I Europa er i alt syv skoler blåstemplet af PSAP. Pilates Cphs uddannelse er den første godkendte i Danmark, og den eneste anerkendte uddannelse, der bliver undervist på dansk.

NPCP

National Pilates Certification Program er en afdeling under PMA, der uddeler titlen Nationally Certified Pilates Teacher (NCPT) til instruktører, der består deres internationale eksamen. Gitte og Camilla, der underviser på uddannelsen, har begge bestået denne eksamen.

Vil du være sikker på autenciteten og kvaliteten af din træning, skal du kigge efter NCPT-logoet.

Når du har bestået din uddannelse hos Pilates Cph, har du taget første skridt i retning af at blive kvalificeret til at ansøge NPCP om selv at tage den Internationale eksamen.

Vil du være pilates instruktør?