Camilla Bækholm & Gitte Peirano - ejere og stiftere af Pilates Cph

Om os – og vores instruktører

Vores instruktører hos Pilates Cph har meget forskellige erfaringer og uddannelser, der altid bidrager med noget særligt til undervisningen.

Fælles for os er, at vi alle er certificerede pilates-instruktører. Desuden deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse i både ind- og udland for at sikre, at du altid får den bedste pilates-undervisning hos os.

Du kan være sikker på at instruktører hos Pilates Cph altid har fokus på, at du skal få mest muligt ud af undervisningen. Når du er tilfreds, så er vi tilfredse. Og med god pilates-undervisning bliver din krop med garanti også mere tilfreds.

Læs mere om nøglepersoner hos Pilates Cph herunder. Det er også her, du kan blive klogere på ildsjælene bag Pilates Cph.

Uddannede Instruktører

Vores instruktører er højtuddannede og dedikerede, og vores allerstørste force er, at styrke kroppen og bevæge din krop henimod den allerstærkeste udgave af sig selv. Din instruktør på dette niveau har mange års undervisningserfaring, og er vant til at arbejde med skader i bevægeapparatet.

Gitte Peirano

Gitte Peirano

Gitte er ejer og stifter af Pilates Cph, og er oprindeligt uddannet psykomotorisk terapeut. Gitte har undervist i Pilates siden 2006.

Læs mere

Camilla Bækholm

Camilla Bækholm

Camilla er ejer og stifter af Pilates Cph, autoriseret fysioterapeut og har i mere end 30 år arbejdet med fysisk træning – siden 2007 med pilates.

Læs mere

Alison Strong

Alison Strong

Alison er født og opvokset i Seattle, Washington, og oprindeligt uddannet ballet- og moderne danser, samt personlig træner. Hun er uddannet pilates

Læs mere

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe er fuldt certificeret pilatesinstruktør og har mere end 10 års undervisningserfaring. Hun har en god forståelse for detaljerne og præcisionen i

Læs mere

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph og læser desuden til fysioterapeut. Ydeligere er hun uddannet moderne danser og har studeret

Læs mere

Anne Marie Rothaus Juel

Anne Marie Rothaus Juel

Anne Marie er uddannet Matwork og Comprehensive- instruktør fra Pilates Cphs egen skole, og står derfor for en grundig, udfordrende undervisning, og altid med

Læs mere

Instruktører under uddannelse

Vores instruktør på dette niveau er under uddannelse og har en del undervisningserfaring, samt kan undervise de fleste “almindelige” forhold. Din instruktør er løbende under supervision under hele uddannelsen.

Christina Bonde

Christina Bonde

Christina er uddannet matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilatesinstruktør.

Hun er desuden uddannet moderne danser, yogaunderviser og underviser i aerial silk.

Som danser har Christina udviklet et skarpt øje for alignment og placering. Hun er har en nysgerrig tilgang til arbejdet med kroppen og ser pilates som et samlende element i hendes arbejde med dans og bevægelse.

I undervisningen fokuserer hun på teknik, flow, åndedræt og har en kreativ tilgang til øvelser og sekvenser.

Maria Ipsen

Maria Ipsen

Instruktør under uddannelse

Udover den store interesse for Pilates, arbejder Maria også som kostumedesigner/kostumier inden for scenekunst, hvor hun har fokus på samarbejdet mellem krop og kostume.

Denne forståelse har Maria især tilegnet sig gennem en professionel karriere i gymnastik og ikke mindst sin danseuddannelse.

Pilates er det næste naturlige skridt for Maria, der med sin sans for knivskarp koncentration og indblik kroppens styrke og muligheder er selvskrevet til Pilates Cph´s hold af dygtige instruktører.

Katrine Grarup Elbo

Katrine Grarup Elbo

Instruktør under uddannelse

Katrine er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilates-instruktør.

Katrine er også violinist, performer og lydkunstner med base i København og Berlin.

I Katrines kunstneriske praksis er hun vant til at nørde detaljer, gå i dybden og gøre sig umage, og der ser hun en tydelig parallel til det at dyrke Pilates, der også både stimulerer krop og hoved.

Nina Maria Lybæk

Nina Maria Lybæk

Instruktør under uddannelse

Nina Maria er uddannet Matwork-instruktør og er i fuld gang med at tage vores fulde certificeret certificering.

Udover det  er hun professionelt udøvende sanger, skuespiller og danser. Nina Maria fokuserer meget på grundig teknik og kvalitet i bevægelserne i pilates.

Nina Maria er også uddannet Reikimester (healer) og coacher i kropsbevidsthed og præsentationsteknik.

 

 

Amalie Schnell

Amalie Schnell

Instruktør under uddannelse
Amalie er uddannet Matworkinstruktør fra Pilates Cph, i fuld gang med at tage vores Comprehensive uddannelse, og er dermed snart fuldt certificeret pilatesinstruktør. 
 
Amalie læser samtidig til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.
 
Som fysioterapeutstuderende har Amalie en solid sundhedfaglig baggrund, og via pilates omsætter hun teori til praksis.
Elisabeth Rathge

Elisabeth Rathge

Instruktør under uddannelse

Elisabeth er uddannet Matworkinstruktør fra Pilates Cph og læser til jordemoder i København.

Som jordemoderstuderende har Elisabeth stor forståelse for kroppens forcer og udfordringer under graviditeten og er derfor særdeles god til at tilrettelægge en skøn træning til den gravide krop, og samtidig formidle en god forståelse af kroppens forandringer.

Matilde Andersen

Matilde Andersen

Instruktør under uddannelse

Matilde er uddannet Matwork-instruktør fra Pilates Cph, og er under uddannelse til fuld certificeret pilates instruktør.

Hun er oprindelig uddannet musicalperformer, og arbejder som sanger, skuespiller og danser.

Som performer, har Matilde erfaret at pilatesprincipperne er særdeles brugbare; dels til at styrke hendes dans, og dels til at vedligeholde krop og sind.