fbpx

Hvorfor vælge uddannelsen hos Pilates Cph?

Med vores uddannelse ønsker vi at give en ny generation af undervisere en grundig forståelse af pilatesmetoden, dens baggrund og formål. 

Du blive uddannet af to stærke fagpersoner med hver over 20 års erfaring med fysisk træning, behandling og pilates, nemlig fysioterapeut Camilla Bækholm og afspændingspædagog Gitte Peirano, som til dagligt driver Pilates Cph. 

Vi har selv for mange år siden taget en klassisk pilatesuddannelse på over 600 timer, samt en ligeså lang overbygning og et utal af kurser. Tilsammen giver dette os utrolig meget erfaring og viden om pilates. Vi har undervist på fuld tid i rigtig mange år, og derfor opnået et højt fagligt niveau efter international standard. Vi er begge NCPT, hvilket er det bedste internationale kvalitetsstempel inden for pilates.

Den teoretiske og videnskabelige bagrund

Du vil få hele den teoretiske og videnskabelige bagrund, du har brug for.  Vi underviser både inden for klassisk pilates, pædagogiske redskaber, forståelse for hvordan du underviser, nedbryder, varierer og avancerer det klassiske pilatesrepetoire. Samtidig får du en grundig forståelse af den anvendte anatomi, samt alle de pædagogiske redskaber, der gør dig til den allerbedste underviser. 

Vores vision

Pilates Cphs vision og mål er, at videreføre pilates i sin oprindelige form, med respekt for grundlæggeren af systemet. Vi mener samtidig at det er vigtigt at tilføre det gamle system ny teoretisk viden. Det gør vi ved ved at gøre en ny generation i stand til at anvende systemet, som det oprindeligt var tiltænkt – nemlig at fremme folkesundheden.

Vores mangeårige erfaring med både behandling og undervisning, har givet os en masse viden om, hvordan man spotter, guider og formidler. Vi holder os konstant ajourført med ny viden på området, som vi er klar til at videregive på uddannelsen.

 

 

En helt unik viden

Gennem de seneste mange år har vi samarbejdet med to mentorer, Cara Reeser og Maria Earle, der begge er 2. generations undervisere, og nogle af de mest vidende om pilates og pilatesundervisning. Med dem har vi gennem en længere årrække studeret pilates-videnskab, -historie, -pædagogik, -filosofi  og biomekanik.

De var begge nære venner og elever af Kathy Grant, som er den ene af kun to personer, der nogensinde er blevet uddannet pilatesinstruktør af grundlæggeren Joseph Pilates.

Kathy Grant står bag “Before the Hundred”, et helt unikt undervisningssystem, der har til formål at bryde pilatessystemet ned med brugbare øvelser, ord og vendinger. Dette gør det nemt at undervise et forholdsvis svært system, på en let og brugbar måde.

Både på Matwork Cph og Comprenhensive Cph, lærer du alle de klassiske øvelser, og hvordan du bruger dem som grundlag for en intelligent og vedkommende undervisning.

International standard

Vi har, sammen med vores mentorer, sammenstykket en pilatesuddannelse, der efterlever NCPTs principper og pilates-traditioner.

Feedback fra vores egne elever er, at de får en helt ny forståelse og opfattelse af egen krop. Samtidig får de en føling med hele mekanikken samt forståelsen bag pilates.

Du kan læse Anne Mettes anmeldelse af vores uddannelse her

Vores uddannelse er opbygget som et grundigt, langt forløb, hvor du løbende integrerer det, du lærer. Når du så er klar, bygger vi videre på dette. Sådan sikrer vi hos Pilates Cph, at du kommer hele vejen omkring i din uddannelse og vi er med dig hele vejen.

Du er meget velkommen til at komme og få en snak med os om uddannelsen og prøve vores timer. Skriv til info@pilatescph.dk, så finder vi en tid, der passer.

 

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger. 

Gitte og Camilla - Pilates Cph Academy

Gitte og Camilla har en enorm viden inden for anatomi, fysiologi og formidling for instruktører. Jeg kan på det kraftigste anbefale denne uddannelse, ikke kun til dem, der vil være pilates-instruktører, men også til helt personlige pilates-fans som mig selv.

Tia

“Uddannelsen til instruktør i Pilates Matwork hos Pilates Cph er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for min krop.
Jeg har dyrket Pilates i 5 år og elsker den måde, man arbejder med sin krop på.

Gennem uddannelsen har jeg fået et endnu større kendskab til de forskellige øvelser og til teknikken bag. Og selvom jeg synes jeg var ret god til Pilates før, er min træning bare blevet 100 gange bedre.

Jeg har nu lært at træne mig selv derhjemme, hvilket giver en enorm frihed i mit job som skuespiller.

Derudover har uddannelsen klædt mig perfekt på til at undervise andre i Pilates Matwork på alle niveauer, hvilket jeg bl.a. gør hos Pilates Cph. Og så nyder mine veninder vist også ret godt af det ;-).”

Neel Rønholt

Skuespiller og Matwork Cph™ kursist i 2015