Læs hvorfor vores kære medlem Gunhild startede til pilates, og hvorfor hun efter mange år stadig træner flere gange om ugen.

 

– Pilates er så meget mere end genoptræning.

 

“Pilates er så meget mere end genoptræning. Indrømmet – så var det også der, jeg startede. Det første stykke tid trænede jeg af nødvendighed. Så kom et par år, hvor pilates var ugens time for samvittighedens skyld klemt ind i et travlt arbejds- og familieliv.

I dag er pilates for sjov. Variationen, tempoet og udfordringerne i de dygtige instruktørers timer, gør at jeg nyder hver gang, selvom timerne kan være monster hårde. Min krop er stærkere, smidigere og tonet som aldrig før. Men pilates er også en investering i fremtiden.

Jeg har fået slidgigt i knæet – og det skal trænes, for som indskolingslærer skal både psyke og fysik holde til en del – og jeg skal først pensioneres om 17 år… Og så er der Molly, mit barnebarn på 15 måneder, som forhåbentlig får søskende og fætre og kusiner en dag. Dem har jeg tænkt mig at tumle med, danse med, lære at stå på ski, sjippe og cykle med. Så træningen hos Pilates  Cph er nu også krydsede fingre for et aktivt liv fremover. “

 

– Gunhild
Gundhild-portræt-kunde-pilatesoplavelse-pilates-pilatescph