fbpx

Vælg det medlemskab, der passer til dig

Hvad end du ønsker ubegrænset holdtræning med et månedsabonnement eller en klippekort-ordning, så har vi løsningen til dig. Se hvilket af vores medlemskaber, der passer bedst til dit behov.

FAQ

Hvordan opsiger jeg et medlemskab?

Opsigelsesfristen for månedsmedlemskab (DIBS) er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske via e-mail til Pilates Cph på info@pilatescph.dk, og er først gyldig, når du har modtaget en bekræftelse pr. mail.
Et månedsmedlemskab kan ikke opsiges i en bero-periode.

Hvordan fremmøder jeg til et hold?

Fremmøde skal ske 10 min. før holdstart, ellers risikeres pladsen at overgå til en anden fremmødt. Fremmøde skal registreres af medlemmerne selv på skærmen i receptionen.

Kan jeg aflyse en hold booking?

Selvfølgelig! Alle medlemskaber tilbyder at man kan af booke hold, skulle det ske at man ikke ønsker at deltage alligevel. I tilfælde af afbud til holdtræning i Pilates Cph, skal dette foretages via booking senest 12 timer før holdstart, ellers koster det et klip ved kontantmedlemskab, eller 50 kr. ved månedsmedlemskab.

Kan jeg sætte mit medlemskab i bero?

Selvfølgelig! Hos Pilates Cph tilbyder vi at man kan sætte sit medlemskab i bero ganske gratis to gange årligt. Det er muligt at sætte et månedsmedlemskab i bero i min. to uger, max. 6 måneder. Besked om bero skal sendes på mail inden den 1. i den måned, der ønskes sat i bero.

Hvor mange hold har i?

Hos Pilates Cph har vi 45 hold om ugen. Holdplanen for Nørregade kan ses her. 

Holdtræning

Med et pilates månedsmedlemskab kan du træne ubegrænset. Vores max på holdene er 14 deltagere, for at sikre du får den bedste undervisning på hold niveau.
På hver eneste time bliver du udfordret på din styrke og smidighed, balance og forbrænding.

Privat timer

Du kan træne på alle niveauer, arbejde med fysiske skader, genoptræning eller forbedre dig i din foretrukne sportsgren (fx golf-svinget, dans, fodboldspillet). Du får den mest intensive træning, når din core er stærk, din bevægelse er velkoordineret, og din styrke optimal.

Klar til at blive medlem?