fbpx

Gitte Peirano fortæller, hvad du kan bruge vores Matwork-uddannelse til

Når du uddanner dig til pilatesinstruktør, lærer vi dig helt grundlæggende, hvordan kroppens muskler og led arbejder optimalt sammen.

Vi lærer dig bl.a., hvordan ryggen arbejder i forhold til skulderen og hvordan skulderen arbejder i forhold til armene. Hvordan bækkenet bevæger sig i forhold til benene og ryggen…

Nu sidder du sikkert og tænker, hvorfor lærer vi dig alt det?
Det er simpelthen fordi, det er sådan vores krop er skruet sammen – og uanset hvilken træningsform du udøver, bliver resultatet altid bedste når du har denne grundlæggende viden om kroppen og hvordan muskler og led indbyrdes arbejder sammen.

På uddannelsen lærer vi dig først en masse små deløvelser, som er helt grundlæggende bevægelser for vores krop. Ovenpå bygger vi så en masse øvelser, som du efterfølgende vil kunne gå ud og undervise i –  og rent faktisk kunne undervise med en viden om, hvad formålet med disse øvelser er. Og ikke bare undervise nogle øvelser uden at vide hvorfor.

Hos os tilbyder vi to uddannelser. Vores Matwork Cph™  uddannelse og vores Comprehensive Cph™ uddannelse.

Det er ikke svært eller kompliceret at undervise efter vores Matwork Cph™ uddannelse. Her bliver alle øvelser og anatomi gennemgået så nøje, at du efter uddannelsen er rustet til at undervise.

Der er flere som efter vores Matwork Cph™ udddannelse fortsætter på vores Comprehensive Cph™ uddannelse, som er vores fulde uddannelse. Der er også mange som bruger vores Matwork Cph™ uddannelse som et springbræt videre til anden træning (dans, fitness, yoga, barre eller personlig træner), da alt anden træning nu vil være meget lettere at forstå.

Det er også derfor, at der mange som tager vores Matwork Cph™ uddannelse udelukkende for deres egen skyld, så de efterfølgende har en forståelse for deres krop og hvordan de træner rigtigt. Det behøver ikke kun være pilates man kan bruge uddannelsen til, da man bl.a. opnår en dybere forståelse for hvordan man bruger sine mavemuskler rigtigt og hvordan bækkenet skal placeres i forhold til at undgå slid og unødig belastning.

Så vores Matwork Cph™ uddannelse er vigtig basic viden om alt anden træning, der findes.

– Gitte Peirano, Co-founder Pilates Cph