fbpx

Udfordringer er der masser af i pilates

Ved lidt af et tilfælde begyndte jeg til pilates efter min ældste søns fødsel. På det tidspunkt vidste jeg ikke, at det skulle blive en træningsform, som jeg ikke kunne slippe igen.

Med pilates får jeg trænet hele kroppen igennem så den bliver stærkere og mere smidig. Det er også en god modvægt til dårlige arbejdsstillinger og har givet mig en kropsbevidsthed, som hjælper mig i det daglige.

Hos Pilates Cph træner jeg på mindre hold og med dygtige og inspirerende instruktører, der hele tiden har øje for individuelle justeringer og forklaringer så øvelserne bliver udført optimalt.

Det er en træningsform man aldrig bliver færdig med, for man kan altid blive bedre og finde endnu en muskel, man ikke vidste man havde.

Derfor er det aldrig kedeligt eller ensformigt at komme i Pilates Cph – der venter altid nye udfordringer. Men ikke kun træningen er i top. Stemningen i Pilates Cph er også i top med en hyggelig og rar omgangstone.

– Anne-Marie Engelund, gymnasielærer.