Pilates Matwork Efterfødselstræning

Den bedste træning til dig der er nybagt mor

Kunne du tænke dig at komme – hurtigt – tilbage i form? Det er vidunderligt at blive mor, alligevel kan dét med at komme igang med træningen igen, godt føles lidt uoverskuelig. Vidste du, at pilates er den bedste træningsform, når du vil i form igen efter fødslen?

Matwork efterfødselstræning

På vores Matwork Efterfødselshold bliver du gennem 8 uger guidet og hjulpet gennem et grundigt og nøje tilrettelagt program, som både gør dig stærk, og lærer dig at bruge din bækkenbund rigtigt i funktion med kroppens andre muskler. Efterfødselstræningen til dig, der lige har født, er tilrettelagt af fysioterapeut Camilla Bækholm og psykomotorisk terapeut Gitte Peirano.

På vores efterfødselshold har vi fokus på at genoptræne dig indefra og ud, også når du har delte mavemuskler (Rectus diastase). Du får både fokuseret træning, samt vejledning i hvad du skal være opmærksom på i hverdagen, og på den måde får du de bedste forudsætninger for at forbedre funktionen af dit bindevæv og dine muskler efter fødslen.

En god funktionel bækkenbund, der holder tæt under aktivitet som løb, hop og gang, kræver nemlig, en grundig og systematisk genoptræning af hele din krop indefra bækkenbunden og dine indre mavemuskler, og ud til dine ydre, synlige muskler.

Kort sagt: du får et målrettet program, som genoptræner dig indefra og ud. Træningen på efterfødselsholdene er tilrettelagt og superviseret af fysioterapeut og afspændingspædagog.

Du får også vores online efterfødselstrænings-videoer, så du dagligt kan træne med hjemmefra.

I efterfødselstræningen benytter vi os af en masse pilatesudstyr og redskaber, som hjælper dig i dybden med din træning, og udfordrer dine muskler. Vi bruger for eksempel: Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, yogablokke, elastikker og vægte. På den måde er du sikret effektiv og varieret genoptræning efter fødslen.

Vi anbefaler at du starter med at træne 6-8 uger efter du har født.

De små guldklumper er som udgangspunkt ikke en del af træningen, men de er naturligvis altid velkomne. Og har de brug for en lur, har vi plads til barnevogne i gården.

Kontakt os meget gerne på info@pilatescph.dk hvis du har  spørgsmål.

 

Pilates Reformer/Tower efterfødselstræning

Efterfødselstræning på et lille eksklusivt hold med kun 4 deltagere. Vi opretter løbende nye hold.

Dette hold er optimalt for dig, der allerede har deltaget på vores Matwork efterfødselshold. Du har styr på dine knibeøvelser og hvordan du skal bruge dine mavemuskler rigtigt.

Så kom i form på disse små, næsten private hold, hvor der både er plads til dig og din baby. 

Reformeren er beregnet til at øge din styrke og smidighed, men kan også gradueres, så du får ro til at fokusere på din bækkenbundtræning imens du træner. På den måde opnår du effektive og sikre resultater. Holdet er til dig, som ønsker flere udfordringer i forbindelse med Pilates og som ikke vil gå på kompromis med din Efterfødselstræning.

Info & Pris

Matwork Efterfødsel

Hvornår:

Man. d. 23. okt. – 11. dec. kl. 10

__________________________

Hvor mange:

Max 10 deltagere

Pris:

Pris: 1.149 kr. Inkl. adgang til
Online Efterfødselstræning.

Tilmeld dig her →

Reformer/Tower Efterfødsel

Hvornår:

Man. d. 23. okt. – 11. dec. kl. 11

Vi opretter løbende nye hold.
Holdene er for dig,  som har været på vores
Matwork Efterfødselshold

____________________________

Hvor mange:

Max 4 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris:

Pris 1.995 kr. Inkl. adgang til
Online Efterfødselstræning.

Tilmeld dig her →

Onine Efterfødsels træning

Med dette online Efterfødselstrænings-forløb får du:

  • Relevant viden om kroppens behov efter fødslen
  • Grundig  introduktion til pilates
  • Inspirerende videoer
  • Et program, du kan træne med din baby
  • Adgang til vores efterfødselsvideoer i hele 7 måneder for kun 199 kr.

Alt du behøver: 1 måtte, 1 pude. Læs mere her →

OBS: Vi anbefaler at du træner efter vores videoer 3-4 gange om ugen.

Køb adgang her →

Hold på Forespørgsel

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på: info@pilatescph.dk

“Som nybagt mor har jeg nydt at komme på efterfødselsholdet, hvor jeg fik fokus på at styrke min egen krop, som virkelig trængte. Jeg har nydt at komme et sted, hvor der var plads til, at mit barn også fyldte lidt i rummet.”  

“Kan på det varmeste anbefale dette sted og instruktørernes ekspertise. Jeg har gået hos Pilates Cph lige siden, da min krop virkelig har godt af det, og kun mere efter jeg har fået et barn, som kræver at jeg holder mig fysisk stærk.”

Loulou Iversen

Cand. Mag. og psykoterapeut