”Ikke et ondt ord om fysioterapi, fitness, massage, kiropraktik, yoga, kirurgi og smertestillende medicin. Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i en længere periode og har derfor prøvet det hele med svingende succes. Men jeg må simpelthen sige, at mine privattimer hos Pilates Cph har gjort noget for min ryg, som intet andet har formået. Jeg tror ikke på mirakler, men med pilates kommer vi ret tæt på”.

 Martin Krasnik, Chefredaktør – Tager privattimer hos Pilates Cph.

 Vi mener også, at pilates er den absolut bedste træningsform, når dit fokus er genoptræning efter skader eller operation.

 Kommer du med en skade, for eksempel som her, en diskusprolaps, anbefaler vi, at du starter med privattimer.

Hvor mange privattimer du har brug for, afhænger af faktorer som skadens omfang og format, din alder og levevis, kost, genetik og en mængde andre faktorer.

Vores team af topkvalificerede instruktører står altid klar til at tilbyde dig et skræddersyet og præcist tilrettelagt genoptræningsprogram, for os er det vigtigt, at din genoptræning bliver den størst mulige succes.

Det er din livskvalitet, dit velvære og din fremtid som VI går op i.

 For at kunne gøre en forskel, er det vigtigt at fokusere på de små detaljer i dine bevægelser. Vi piller øvelser fra hinanden, analyserer hvor bevægelserne ikke fungerer optimalt, og bygger øvelserne op igen. På den måde får du forbedret din styrke og dine bevægelsesmønstre markant. Din genoptræning bliver samtidig både forebyggende træning, der modvirker skader i fremtiden, og opbyggende træning, der gør dig stærk.

Vi tager hensyn til både dine smerter, gener og alt andet som er fulgt med din skade, og vi hjælper dig med at øge din styrke der, hvor du har mest brug for det. Vi har samtidig altid fokus på helheden, og kommer hele kroppen rundt i hver eneste træning.

 Privattræningen foregår på specialudviklet udstyr, som er skabt til at assistere og tilgodese dine behov.

Vidste du?

Pilates er et højt specialiseret træningssystem, og udstyret, du træner med, er udviklet over en lang årrække og blandt andet blevet brugt til genoptræning af sårede soldater i en krigslejr i England under 1. Verdenskrig.
Pilatestræningen var utrolig værdifuld som genoptræning for soldaterne, og mange af dem, der fik denne træning, fortalte at pilatestræningen var den primære årsag til, at de overlevede en voldsom influenzaepidemi, der satte ind få år efter krigen, og tog livet af mange.

Pilates er stadig en fremtrædende genoptræningsform til krigsveteraner og mange andre grupper af mennesker med skader og fysiske traumer.

En sund fremtid

Når du er kommet godt i gang med din træning, og du og din personlige træner bliver enige om at det er sikkert og forsvarligt, vil du få mulighed for at kombinere din privatundervisning, med den type holdtræning, der passer dig. Vi tilbyder både Reformer/Towerhold og restorative hold med op til fire deltagere, og større hold med 10-14 deltagere.

Dit personlige genoptræningsforløb bliver på denne måde sikkert og målrettet til dig, og progressionen vil ske i dit tempo.

Din instruktør er hos dig hele tiden for at vejlede, guide og hjælpe dig, så du får præcis det ud af din træning, du har brug for.

Og for at du skal have den bedste mulighed for at komme godt fra start, tilbyder vi lige nu gratis klip til holdtræning, når du booker privattimer:

Så er det bare op til dig at finde den rutine som er rigtig for DIG!

 

Pilates Cph – Træn rigtigt!