Pilates med Magic Circle/

Pilates Ring

Kommende workshop

Den “magiske cirkel” er udviklet af grundlæggeren af pilates, nemlig Joseph Pilates. Det er et let tilgængeligt og prisbilligt træningsredskab med en hel unik effekt. Med cirklen kan du ramme muskler, der ellers er svære at få fat i. Træning af kroppens corestyrke intensiveres for eksempel betragteligt.
Den har en enorm effekt på alle musklerne, der stabiliserer skulderleddene og de små muskler omkring bækkenet.
På workshoppen vil du på egen krop mærke hvad øvelserne gør for dig, og samtidig få en toretisk forklaring på hvilke muskler og detaljer du skal være opmærksom på.

Pilates med Magic Circle henvender sig både til yoga- og pilatesinstruktører, trænere i fitnessbranchen og dig der vil mere i dybden med din egen træning. Workshoppen tager primært udgangspunkt i pilates-øvelser for hele kroppen, men du behøver ikke at have kendskab til pilates for at deltage.

Lær at bruge dine mavemuskler rigtigt og kom helt ind til kernen

Kommende workshop

Drømmer du om en flad mave eller mere styrke, og giver din træning dig ikke de resultater du drømmer om? Har du ofte lidt ondt i ryggen?
Ved at lære hvordan du bruger dine mavemuskler rigtig, kan du forbedre dine træningsresultater markant uanset dine mål.
Mavemusklerne spiller samtid en stor rolle i forhold til rygproblemer. På denne workshop vil du få en grundlæggende viden om, hvordan du passer bedre på din ryg med fokuseret træning.
Du får en gennemgang af mavemusklerne og deres funktioner, hvordan de samarbejder med kroppens øvrige muskler, samt en masse øvelser, der kan hjælpe dig med at nå dine resultater.

Workshoppen er for dig, der i forvejen er instruktør indenfor fx. fitnessbranchen eller yoga/pilates instruktør, men hvor din uddannelse ikke har haft korrekt brug af mavemusklerne som et primært fokus. Og er du “bare” træningnørd og synes du emnet er relevant og interessant, så er du også meget velkommen.

INFO & PRIS

Hvornår

Kommende worksop 

Hvor

Vesterbrogade 24B

Pris

695 kr. pr. workshop