Pilates med Foam Roller

Kommende workshop

Foam Rolleren har uendeligt mange gode egenskaber. Det er et helt unikt redskab, som masserer, bevæger dig og styrker og udfordrer din kropskerne. Foam Rolleren rammer muskler, bindevæv og hele balancesystemet og er et af de mest komplette små træningsredskaber, der findes. På denne workshop får du en masse gode, inspirerende øvelser, både til undervisning og egentræning. 

Workshoppen henvender sig både til yoga- og pilatesinstruktører, trænere i fitnessbranchen og dig der vil mere i dybden med din egen træning. Workshoppen tager primært udgangspunkt i pilates-øvelser for hele kroppen, men du behøver ikke at have kendskab til pilates for at deltage.

Træning for den sunde rygsøjle med fokus på de mest almindelige rygproblematikker

Fredag den 15.11.19 kl. 08.30-11.30
Pris 695 kr.

På denne workshop sætter vi fokus på rygsøjlen. Scoliose, “svajryg” og prolaps er for eksempel nogle af de problematikker, der ofte kan være forbundet med smerte.
Vi gennemgår en masse gode øvelser, der har til formål at forbedre rygsøjlens bevægelighed og styrke.
Gennem en større forståelse af, hvad der sker i ryggen, vil du kunne lære hvordan du passer bedst på dig selv og dine klienter.
Træningen vil foregå med egen kropsvægt, samt med forskellige mindre redskaber, der let kan skaffes til hjemmebrug.

Workshoppen henvender sig både til yoga- og pilatesinstruktører, trænere i fitnessbranchen og til dig, der gerne vil have bedre kendskab til egne problematikker.

 

INFO & PRIS

Hvornår

Fredag den 15.11.19
kl. 8.30-11.30

Hvor

Vesterbrogade 24B

Pris

695 kr. pr. workshop