PILATES CPH
Gitte Peirano og Camilla Bækholm

Hvorfor vælge uddannelsen hos Pilates Cph Academy?


Når du overvejer en instruktøruddannelse i pilates, kan det være svært at gennemskue, hvor du får den bedste uddannelse. Læs her, hvordan vi kan gøre dig til den bedste pilates-instruktør.
 

Pilates som intelligent træning!
For mange er pilates et instrument, en bold eller en reformer, for andre er pilates et sæt øvelser.
For os er pilates et helt unikt og komplet program af øvelser og specialbygget udstyr, som kan skræddersyes til enhver krop – barn som gammel – elitesportsudøver såvel som begynder.
At forstå og begribe pilates-systemet kræver, at du dykker ned og bruger tid og energi på at tilegne dig viden om menneskekroppens anatomi, fysiologi og biomekanik. At du lærer om menneskers forskelligheder, og forskellige fysiske og mentale tilgang til egen krop.  At du tilegner dig pædagogiske kompetencer, så du kan få enhver af dine klienter til at forstå sin egen krop, og ændre vaner, holdninger og bevægelsesmønstre.

Relevant baggrund
På Pilates Cph Academy bliver du uddannet af to stærke fagpersoner, der med hver deres relevante baggrund og erfaring supplerer hinanden perfekt: Afspændingspædagog, Gitte Peirano og fysioterapeut, Camilla BækholmVi har begge forladt behandlermiljøet, fordi vi kan se, at vi med vores viden og kompetencer, kan gøre en langt større forskel ved at sundhedsfremme, genoptræne og skadesforebygge, end vi kan ved at behandle.

PMA-certificeret og langt over 1000 timers erfaring
Vi har selv taget en fuld pilates-certificering på 600 timer, en overbygning og et utal af kurser, der tilsammen giver langt over 1000 timers pilates-uddannelse. Vi har undervist på fuld tid i de seneste 8 år, og har derfor nået et fagligt niveau, efter international standard.
Vi er begge PMA-certificeret (dvs. godkendt af Pilates Method Alliance), hvilket er det fineste internationale kvalitetsstempel inden for pilates.

En helt unik viden
I gennem de seneste år har vi valgt at arbejde med en mentor, Cara Reeser, som er blandt de mest vidende om pilates i verden.
Cara Reeser er 2. generations underviser, og en nær ven og elev af Kathy Grant, som er den ene af de to personer, der overhovedet nogensinde er blevet uddannet af Joseph Pilates selv.
Med Cara Reeser studerer vi pilates-videnskab, -historie, -pædagogik, -filosofi  og biomekanik, og vi har efterhånden en helt unik viden indenfor disse felter.
Og det er alt det, vi gerne vil dele med dig.

International standard
Vi har, sammen med Cara Reeser, sammenstykket en pilatesuddannelse, som lever op til internationale standarder og pilates-traditioner.
Vores feedback fra vores egne elever er, at de får en helt ny forståelse og opfattelse af egen krop, og hele mekanikken bag. 

Læs Anne Mettes anmeldelse af vores uddannelse.

Vores uddannelse er opbygget som et grundigt, langt forløb, hvor du løbende integrerer det, du lærer, indtil du er klar, til at få bygget mere på.

Du er meget velkommen til at komme og få en snak med os om uddannelsen og prøve vores timer. Skriv til info@pilatescph.dk så finder vi en tid, der passer.

 

 

Gitte og Camilla har en enorm viden inden for anatomi, fysiologi og formidling for instruktører. Jeg kan på det kraftigste anbefale denne uddannelse, ikke kun til dem, der vil være pilates-instruktører, men også til helt personlige pilates-fans som mig selv.
Tia 

Pilates Cph - Nørregade 26 B 1165 København K - Telefon: 20200020 - info@pilatescph.dk

Design: SiteNow