PILATES CPH

Det siger deltagerne om uddannelsen

Læs Anne Mette Frandsens anmeldelse af uddannelsen


"Hvis du virkelig vil have en seriøs pilates-uddannelse, så er det her du skal uddanne dig. I dag, 4 mdr. efter min Matwork-uddannelse, har jeg pilates-hold i klassisk matwork, gravid-pilates og efterfødsels-pilates."
A.P.

"Har efterhånden en del certifikater, men det her betyder ekstra meget. Bl.a. fordi pilates formår at skabe en forbindelse til min dans, til TRX og alle de andre træningshold jeg elsker at træne og undervise i... Min core-træning har aldrig været så intens, som den er nu.
Og det er takket være Gitte og Camilla fra Pilates Cph, som har åbnet en dør til en ny, intens og spændende verden-"
Anne Juhl

"Gitte og Camilla har en enorm viden inden for anatomi, fysiologi og formidling for instruktører. Jeg kan på det kraftigste anbefale denne uddannelse, ikke kun til dem, der vil være pilates-instruktører, men også til helt personlige pilates-fans som mig selv."
Tia

"Tak for en fantastisk forløb på Pilatesinstruktør-uddannelse. Jeg er stadig høj."
Alexandra

"Pilates har lært mig, at min egen krop er det fineste og bedste ’instrument’, hvis jeg vil føle mig i god fysisk form. Jeg behøver ikke andet end en fantastisk filosofi omsat til praksis på en måtte på gulvet.”
Uddannelsen har især givet mig energi og balance (fysisk såvel som psykisk).
Pilates virker – find selv ud af det!"
Merete (70 år)

Uddannelsen til instruktør i Pilates Matwork hos Pilates Cph er nok der bedste jeg nogensinde har gjort for min krop.
Jeg har dyrket Pilates i 5 år og elsker den måde, man arbejder med sin krop på.
Gennem uddannelsen har jeg fået et endnu større kendskab til de forskellige øvelser og til teknikken bag. Og selvom jeg synes jeg var ret god til Pilates før, er min træning bare blevet 100 gange bedre.
Jeg har nu lært at træne mig selv derhjemme, hvilket giver en enorm frihed i mit job som skuespiller.
Derudover har uddannelsen klædt mig perfekt på til at undervise andre i Pilates Matwork på alle niveauer, hvilket jeg bl.a. gør hver anden søndag hos Pilates Cph. Og så nyder mine veninder vist også ret godt af det ;-)
Neel Rønholt
 

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til nye såvel som uddannede instruktører, og til dig som ønsker enten at blive bedre til at dyrke Pilates, eller til at opnå større kropsforståelse og kontrol, og dermed bedre mobilitet.
Anne Mette

Pilates Cph - Nørregade 26 B 1165 København K - Telefon: 20200020 - info@pilatescph.dk

Design: SiteNow