Uddannelse til pilatesinstruktør

Ønsker du at blive fuldt certificeret pilatesinstruktør efter international standard hos Pilates Cph Academy? Så læs med her!

For at blive fuldt certificeret pilatesinstruktør med en uddannelse, der lever op til international standard, skal du gennemføre vores Matwork uddannelse  og Comprehensive-uddannelse. Derefter er du fuldt certificeret pilatesinstruktør.

Udannelse tilpasset dine behov

Skal du undervise et sted, der ikke har det fulde udstyr, kan det betale sig at fokusere på Matwork Cph™ -uddannelsen. Den er på samme høje undervisningsniveau som en fuldt certificeret uddannelse, men selvfølgelig begrænset i forhold til variation og repertoire.

Har du allerede taget vores Matwork-uddannelse, er du klar til at fortsætte på Comprehensive-uddannelsen og blive fuldt certificeret pilatesinstruktør.

Minimum 600 timers undervisning

Som fuldt certificeret pilatesinstruktør har du minimum haft 600 timers undervisning i praktisk træning,  selvtræning, gruppetræningstimer, observationstimer samt mødetimer med Gitte Peirano og Camilla Bækholm.

Du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os om uddannelsen til pilatesinstruktør. Skriv til info@pilatescph.dk, så finder vi et tidspunkt, der passer.

PRISER

Pilates Cph Academy Matwork: 11.995 kr.

Pilates Cph Academy Equipment: 20.000 kr.
(efter gennemført Matwork-uddannelse)

Tilmeld dig her

Hvis du virkelig vil have en seriøs pilates-uddannelse, så er det her du skal uddanne dig. I dag, 4 mdr efter min uddannelse, har jeg pilates-hold i klassisk matwork, gravid-pilates og efterfødsels-pilates.

A.P.

Tak for en fantastisk forløb på Pilatesinstruktør-uddannelse. Jeg er stadig høj.

Alexandra

Har efterhånden en del certifikater, men det her betyder ekstra meget. Bl.a. fordi pilates formår at skabe en forbindelse til min dans, til TRX og alle de andre træningshold jeg elsker at træne og undervise i… Min core-træning har aldrig været så intens, som den er nu. Og det er takket være Gitte og Camilla fra Pilates Cph, som har åbnet en dør til en ny, intens og spændende verden.

Anne Juhl