Små Reformer/Tower hold

Få mere variation og flere udfordringer med Pilates Reformer/Tower-træning.

Timerne er bygget op omkring de klassiske Tower- og Reformer-pilatesøvelser. Der er altså stort fokus på at udfordre din kontrol, styrke og balance.

På de små hold kan vi tilrettelægge timen langt mere præcist efter dine behov og ønsker. Der er maks plads til 4 på holdet, som kan bookes frit af alle, der har købt klip til Reformer/Tower-hold. Det kræver dog at du er let øvet i Pilates Matwork og kender øvelserne fra Springboard-holdene.

Uanset om du ønsker flotte tonede muskler, mere smidighed, eller genoptræning af en skade, så tilpasser vi timen efter det. Det er en stor fordel, for dig som har særlige områder, du ønsker at fokusere på.

 

OBS! Særtilbud lige nu!

GIV DIG SELV EN UDFORDING OG INTENSIVER DIN TRÆNING!
Er du nysgerrig på hvad reformeren kan gøre for din træning? Vi tilbyder dig nu mulighed for at prøve reformertræning på et lukket introduktionsforløb. På disse små hold vil vores instruktører guide dig igennem basisøvelserne og gøre dig tryg på reformeren, så du er klar til at hoppe ind på vores ugentlige Reformer/Tower hold.

3 gange til kun 499 kr. 

Næste forløb:

Holdet kan købes her

Passer disse tider ikke ind i din kalender, er du velkommen til at samle 4 venner og kontakte os med de tidspunkter som kan passe jer på info@pilatescph.dk

 

“Det særlige og helt afgørende for de gode resultater er, at der hele tiden er en lærer, der kan korrigere og hjælpe med træningen, så jeg konstant bliver opmærksom på at udføre øvelserne korrekt og til stadighed bliver udfordret og opmuntret.” Tammi Øst

skuespiller

INFO & PRIS

Hvornår

Åbne hold – Se holdplanen her

Hvor mange

3-4 pers.

Pris

1 klip – 249 kr.
5 klip – 1.175 kr.
10 klip – 2.195 kr.

Afbud senest 12 timer før. 

Fremmøde 10 min. før.