Pilates Privat og Duet

Med personlig træning får du det maximale ud af din træning. Du kan træne alene eller sammen med en træningsmakker. 

Pilates kan afhjælpe de fleste skader, men er ikke kun tilrettelagt skader. Hos Pilates Cph har vi mange års erfaring indenfor genoptræning og individuel træning af rygskader, hofte/bækkenskader, knæ, fodproblemer, skader i albuer, skuldre og nakke. Skader kan du enten arbejde med på vores restorative hold, eller på privattimer med din egen instruktør. Har du ingen skader, men ønsker at forkæle dig selv med den bedste og mest intelligente træning, kan du også booke privattimer.

Pilates er et højt specialiseret træningssystem og har været brugt til genoptræning af sårede soldater i krigslejr under 1. Verdenskrig. I dag er pilates stadig en fantastisk effektiv og præcis træningsmetode, som kan tilpasses alle behov.
For at din træning skal blive den størst mulige succes, guider vi dig i detaljerne. Vi er med dig hele vejen, så du lærer at bevæge dig mest hensigtsmæssigt for din krop. Der er ingen tilfældige øvelser, for dit program bliver nøje og præcist tilrettelagt. Der bliver taget henblik på at forbedring af funktion, mindske smerter og gener i din krop, hvis dette er dine udfordring. Vores genoptræningsprogram starter som regel med individuel træning, og fører til du med tiden, kommer på vores små hold. Læs videre HER:

Vi tilbyder træning på alt det klassiske pilates-udstyr, som udover Reformer også består af eksempelvis Cadillac, Wunda Chair og Barrels.

Du kan træne på alle niveauer, arbejde med fysiske skader, genoptræning eller forbedre dig i din foretrukne sportsgren (fx golf-svinget, dansen, fodboldspillet). Du får den mest intensive træning, når din core er stærk, din bevægelse er velkoordineret, og din styrke optimal.

Prissystemet er opdelt i niveauer bestående af Niveau 1, 2 & 3 . Disse niveauer repræsenterer instruktørenes erfaring og uddannelsesmæssige baggrund.

Kontakt os på info@pilatescph.dk for at få en aftale med en instruktør, før du køber klip.

Afbud senest 24 timer før, uanset årsag.

”Ikke et ondt ord om fysioterapi, fitness, massage, kiropraktik, yoga, kirurgi og smertestillende medicin. Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i 15 år og har derfor prøvet det hele med svingende succes. Men jeg må simpelthen sige, at mine privattimer hos Pilates Cph har gjort noget for min ryg, som intet andet har formået. Jeg tror ikke på mirakler, men med pilates kommer vi ret tæt på”.

Martin Krasnik
Chefredaktør

“Hvad fanden laver en 50-årig mand i et Pilates-center?  Tjah, efter 7-8 lektioner begynder svaret at dæmre. Velvære, mental klarhed, bevægelighed og kontakt til hundredevis af små muskler, man ikke anede, at man havde – og som efter ret kort tid gør dig til en bedre og mere skadefri tennisspiller, løber, svømmer eller hvad du ellers holder af at bruge din krop til”.

Christian Nielsen

tekstforfatter og tennisspiller

INFO & PRIS

Hvornår

Kontakt os for booking.

Hvor mange

1-2 personer.

Pris

Niveau 1
Camilla, Gitte og Loa

Privat
1 klip – 749 kr.
5 klip – 3.695 kr.
10 klip – 7.195 kr.

Duet
1 klip – 495 kr.
5 klip – 2.349 kr.
10 klip – 4.249 kr.

Niveau 2
Johanne, Ester, Karla, Miranda og Anne Mette

Privat
1 klip – 659 kr.
5 klip – 3.195 kr.
10 klip – 5.995 kr.

Duet
1 klip – 395 kr.
5 klip – 1.795 kr.
10 klip – 3.249 kr.

Niveau 3 – Instruktør under uddannelse
Marie, Sünne, Clara og Nina Maria

Privat
1 klip – 449 kr.
5 klip – 2.149 kr.
10 klip – 3.995 kr.

Duet
1 klip – 269 kr.
5 klip – 1.199 kr.
10 klip – 2.095 kr.