Pilates Privat og Duet

Med personlig træning får du det maximale ud af din træning. Du kan træne alene, eller sammen med en træningspartner. 

Pilates kan afhjælpe de fleste skader. Hos Pilates Cph har vi mange års erfaring med genoptræning og individuel træning af rygskader, hofte/bækkenskader, knæ, fodproblemer, skader i albuer, skuldre og nakke. Har du ingen skader, men ønsker at forkæle dig selv med den bedste og mest intelligente træning din krop kan ønske sig, så skal du overveje privattime.

Pilates er et højt specialiseret træningssystem og blev i sin tid udviklet til genoptræning af sårede soldater under 1. Verdenskrig. I dag er pilates stadig den mest avancerede træningsmetode og kan tilpasses alle behov samt forbedre enhver krop.
For at din genoptræning/træning skal blive den størst mulige succes, er det vigtigt at have fokus på de små detaljer i alle bevægelser, og dette er vores store force. Vi er med dig hele vejen i din træning, og vi hjælper og guider dig, så du lærer at bevæge dig, som det er mest hensigtsmæssigt for din krop. Der er ingen tilfældige øvelser, for dit program bliver nøje og præcist tilrettelagt for at forbedre din funktion og mindste smerter og gener i dit bevægeapparat. Vores genoptræningsprogram starter som regel med individuel træning, og skal gerne føre til, at du med tiden bliver klar til at gå videre til træning på vores små hold. Læs videre HER:

Vi bruger alt det klassiske og effektive pilates-udstyr. Det kan eksempelvis være Reformer, Cadillac, Wunda Chair og Barrels.

Du kan med andre ord træne på alle niveauer, arbejde med fysiske skader, genoptræning eller forbedre anden træning (fx golf-svinget, dansen, fodboldspillet). Du får den mest intensive pilatestræning og vi er med dig hele vejen for at opnå dine ønskede resultater.

Prissystemet er opdelt i niveauer bestående af 1, 2 & 3 Niveau. Disse niveauer repræsenterer instruktørenes erfaring samt deres uddannelsesmæssige baggrund.

Kontakt os på info@pilatescph.dk for at få en aftale med en instruktør, før du køber klip.

Afbud senest 24 timer før.

”Ikke et ondt ord om fysioterapi, fitness, massage, kiropraktik, yoga, kirurgi og smertestillende medicin. Jeg har kæmpet med en diskusprolaps i 15 år og har derfor prøvet det hele med svingende succes. Men jeg må simpelthen sige, at mine privattimer hos Pilates Cph har gjort noget for min ryg, som intet andet har formået. Jeg tror ikke på mirakler, men med pilates kommer vi ret tæt på”.

Martin Krasnik
Chefredaktør

“Hvad fanden laver en 50-årig mand i et Pilates-center?  Tjah, efter 7-8 lektioner begynder svaret at dæmre. Velvære, mental klarhed, bevægelighed og kontakt til hundredevis af små muskler, man ikke anede, at man havde – og som efter ret kort tid gør dig til en bedre og mere skadefri tennisspiller, løber, svømmer eller hvad du ellers holder af at bruge din krop til”.

Christian Nielsen

tekstforfatter og tennisspiller

INFO & PRIS

Hvornår

Kontakt os for booking.

Hvor mange

1-2 personer.

Pris

Niveau 1
Camilla, Gitte, Carleen, Loa

Privat
1 klip – 749 kr.
5 klip – 3.695 kr.
10 klip – 7.195 kr.

Duet
1 klip – 495 kr.
5 klip – 2.349 kr.
10 klip – 4.249 kr.

Niveau 2
Johanne, Ester, Lorena, Karla, Dorthe

Privat
1 klip – 659 kr.
5 klip – 3.195 kr.
10 klip – 5.995 kr.

Duet
1 klip – 395 kr.
5 klip – 1.795 kr.
10 klip – 3.249 kr.

Niveau 3 – Instruktør under uddannelse
Neel, Ramona, Miranda, Marie

Privat
1 klip – 449 kr.
5 klip – 2.149 kr.
10 klip – 3.995 kr.

Duet
1 klip – 269 kr.
5 klip – 1.199 kr.
10 klip – 2.095 kr.