Pilates på hold

Er du nybegynder, eller har du trænet pilates hele dit liv? Vi har hold på alle niveauer, og selvfølgelig også et, der passer til dig.

Med kombinationen af traditionel pilates og moderne viden, sikrer vi dig den helt rigtige træning. Vi benytter både klassiske og moderne udstyr på timerne. Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, blokke, elastikker og vægte, bruger vi til at målrette undervisningen, så alle opnår bedst mulige resultater.

Uanset holdtype og niveau kan du forvente at blive udfordret på din styrke, bevægelighed, koordination og balance.  Med det bedste fra klassisk og moderne pilates, får du målrettet træning til hele kroppen, så du efter enhver time, vil føle dig stærkere, mere bevægelig og rankere.

Vi tilbyder træning på alle niveauer, så du kan starte præcis, hvor du er, og opnå dine personlige mål.

Læs mere om niveauerne og tilmeld dig herunder:

Pilates Intro
Det er her, du starter, når du ikke har trænet hos os før. Vores introhold er altid gratis.
Torsdage kl. 18.30 
Læs mere her 

Pilates Basic Matwork
På Basic Matwork lærer du de grundlæggende pilatesprincipper og opnår en god kropsbevidsthed. Vi anbefaler, at du bliver på  basistimerne, til du føler dig sikker på vores principper og kender øvelserne.
Det er en god idé at vende tilbage til Basic-timerne en gang imellem, da disse timer er særligt grundige, og vil hjælpe dig til en bedre brug af din krop, og en dybere forståelse for hvordan, du bruger kroppen på timerne med mere fart på. Timen er for alle.

Pilates Basic Springboard
På Basic Springboard træner du med modstanden fra fjedrene på Springboardet. Øvelserne er enkle og det er let at opnå gode træningsresultater. Timen er for alle.

Pilates Open Matwork
På Open Matwork tilpasses og varieres niveauet efter deltagerne. Deltagelse på denne time kræver en rimelig skkerhed i  vores “pilates-sprog” og -principper.

Pilates Intermediate Matwork
Intermediate Matwork er en dynamisk, teknisk udfordrende og hårdere time, der giver hele din krop styrke, smidighed og udfordrer din udholdenhed. Timen er for dig, der er vant til at træne pilates og  har styr på vores principper.

Pilates Intermediate Springboard
En time på Intermediate niveau, hvor din styrke udfordres ved hjælp af fjedrene på Springboardet. Her er større fokus på styrken og øvelserne er mere komplekse.

Pilates Stretch
En time med fokus på stræk, fordybelse og velvære, som kombinerer det bedste fra pilates og yoga. Udgangspunktet er pilates og de principper og øvelser du kender, og træningen krydres med behagelige stræk og velgørende afspænding. Timen er for alle.

Holdbooking 

Hold skal bookes via Sport-Solution.com, eller på Sport-Solutions app (App Store og Google Play).

INFO & PRIS

Hvornår

Se holdplan her

Hvor mange

Vi har aldrig mere end 10 deltagere på et hold. Det er sådan, vi sikrer at du træner effektivt og korrekt

Ubegrænset træning på månedsabonnement

Fri adgang til alle Matwork- og Springboardtimer for kun 749 kr. pr. md.

Klippekort til Pilates på Hold
1 klip – 189 kr.
5 klip – 795 kr.
10 klip – 1449 kr.

Afbud til alle hold senest 12 timer før holdstart.

OBS! Fremmøde 10 minutter før. holdstart.

Jeg har altid troet, at pilates var det kedeligste i verden. Jeg må sige, at jeg har taget grundigt fejl. Efter den første prøvetime var jeg overhovedet ikke i tvivl. Det er den motionsform jeg skal dyrke!!!

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut