Pilates for Gravide

Prøv pilates for gravide, og oplev øget velvære under din graviditet.

Som gravid, er det vigtigt at du bevæger din krop, – men glem ikke, at du, som gravid, er ved at lære en ”ny krop” at kende og alle skridt i processen skal tage udgangspunkt i et `begynder-mindset´.

Lukket hold over 8 uger
Pilates for Gravide er et lille lukket hold. Holdet er tilpasset den voksende mave og kroppen i forandring. Pilatesøvelser og åndedrætsbevidsthed er gode redskaber at have med til fødslen, og giver velvære gennem hele graviditeten. Pilates både styrker og smidiggøre din krop samt giver et øget mentalt fokus, og skaber en skøn balance indefra og ud. Med disse redskaber i baggagen, samt de afspændingsøvelser, og bevægelser du vil lære under forløbet – er du godt klædt på til det lille nye liv som er på vej.

Da holdet er lille, er der også tid til individuel vejledning. Alle kan deltage, og alle kan få stort udbytte af træningen.

Gennem de 8 uger vil der være særligt fokus på:
– Stabilitet og styrke af ryg og skuldre, bækken og fødder 
– Bækkenbundsøvelser, både som enkeltstående øvelser, og integreret i hele din træning
– Forskellige åndedrætsøvelser til brug i fødselsforberedelse
– Venepumpeøvelser
– Afspænding

Hvis du er i tvivl om Pilates for Gravide er noget for dig, så spørg din læge eller behandler til råds, eller kontakt os på: info@pilatescph.dk

“Jeg har trænet en del op til min graviditet, og er nu nået til et punkt hvor jeg ikke kan udføre de samme øvelser, som jeg plejer. Heldigt for mig, så har jeg kunne træne med på Pilates for gravide. Timen er spot on for dig, som gerne vil have styr på vejrtrækningen, bækkenbundsøvelser, få stabilitet og styrken vedligeholdt. En kæmpe anbefaling herfra og god træning ❤️

Desiree Hamilton

Blogger

INFO & PRIS

Hvornår

Onsdag d. 19. aug. – 07. okt. 
Klokken 16.00 – 17.00 
På Nørregade

Hvor mange

Max 10 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

995 kr. for 8 gange.

 OBS! Tilmelding til et lukket forløb er bindende, og pengene refunderes  ikke.