Pilates for Gravide

Prøv pilates for gravide, og oplev øget velvære under din graviditet.

Pilates for gravide har en lang række fordele. Da pilates styrker kroppens led og muskler, oplever de fleste, at det letter både graviditet og fødsel. Det er da en fordel, der er til at tage og føle på.

Gravide kan i princippet træne med på alle hold, men vi anbefaler vores Basic-hold, hvor vi naturligvis tager hensyn til dine individuelle behov. Det gør det let for dig at deltage, og du kan føle dig helt tryk.  Vi anbefaler altid at du starter med en Introtime, uanset om du har prøvet pilates før eller ej.

Instruktøren observerer og instruerer hver enkelt deltager med omhu, så du trygt kan nyde din pilatestræning. Du er i sikre hænder!

Er du i tvivl, om pilates for gravide er noget for dig, så kontakt os på info@pilatescph.dk, og hør mere.

 

“Jeg har været en dedikeret løber i snart 10 år, og gennem årene har jeg prøvet  alt fra fitness til yoga, og jeg troede ikke, at jeg ville kunne blive hooked på andet. Men jeg tog fejl. Træningen hos Pilates Cph er professionel, personlig og meget fokuseret.”

Eva Kruse

direktør

INFO & PRIS

Hvornår

Vi har over 30 ugentlige hold. Se holdplanen her >

Hvordan

Gravide træner med på vores almindelige Basic-hold med max 10 deltagere, og vi sikrer, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

Måneds-abonnement
Ubegrænset Pilates Hold pr. md. 749 kr.

Klippekort

1 klip – 189 kr.
5 klip – 795 kr.
10 klip – 1.449 kr.

Afbud senest 12 timer før.
Fremmøde 10 minutter før.