Pilates Efterfødselstræning Matwork

Pilates er den bedste træningsform, når du vil i form igen efter fødslen.

Kom stærkt i gang efter fødslen.

På Pilates Efterfødselsholds bliver du gennem ti uger guidet og hjulpet gennem et grundigt og nøje tilrettelagt program. Du får styr på dine knibeøvelser, og lærer at bruge din bækkenbund rigtigt. Derudover giver vi dig den bedste genoptræning af dine mavemuskler. Når din bækkenbund og dine mavemuskler fungerer, udfordrer vi træningen og sætter fokus på baller, lår og generel kropsstyrke. Kort sagt, du får et målrettet program, som genoptræner dig indefra og ud. Træningen på efterfødselsholdene er tilrettelagt og superviseret af en fysioterapeut.

 I efterfødsels træningen benytter vi os af en masse pilatesudstyr og redskaber, som hjælper dig i dybden med din træning, og udfordrer dine muskler. Vi bruger for eksempel: Springboards, Barrels, Magic Circles, Foam Rolls, bolde, yogablokke, elastikker og vægte. På den måde er du sikret effektiv og varieret genoptræning efter fødslen.

Vi anbefaler at du først starter med at træne 6-8 uger efter du har født. 

Er du i tvivl om dette hold er det helt rigtige for dig, så kontakt os meget gerne på info@pilatescph.dk. Vi har nemlig flere forskellige muligheder for at komme i form efter fødslen, og vi tager meget gerne en snak om dine behov og ønsker, før du tilmelder dig.

De små guldklumper er som udgangspunkt ikke en del af træningen, men de er naturligvis altid velkomne. Og har de brug for en lur, har vi plads til barnevogne i gården.

 

 

“Som nybagt mor har jeg nydt at komme på efterfødselsholdet, hvor jeg fik fokus på at styrke min egen krop, som virkelig trængte. Jeg har nydt at komme et sted, hvor der var plads til, at mit barn også fyldte lidt i rummet.”  

“Kan på det varmeste anbefale dette sted og instruktørernes ekspertise. Jeg har gået hos Pilates Cph lige siden, da min krop virkelig har godt af det, og kun mere efter jeg har fået et barn, som kræver at jeg holder mig fysisk stærk.”

Loulou Iversen

Cand. Mag. og psykoterapeut

INFO & PRIS

Hvornår

Tirsdag d. 15. okt. – 17. dec.
Kl. 11.15 – 12.15
På Nørregade
UDSOLGT

__________________

Torsdag  d. 24. okt. – 2. jan.
Kl. 11.45 – 12.45 (minus d. 26. dec.)
På Vesterbrogade
UDSOLGT

__________________

Torsdag  d. 7.  nov. – 16. jan.
Kl. 12.15 – 13.15 (minus d. 26. dec.)
På Nørregade

__________________

Fredag  d. 22. nov. – 31. jan.
Kl. 10.00 – 11.00 (minus d. 27. dec.)
På Vesterbrogade

__________________

Tirsdag d. 7. jan. – 17. mar.
Kl. 11.15 – 12.15 (minus d. 11. feb.)
På Nørregade

______________________

Tirsdag d. 7. jan. – 17. mar.
Kl. 10.00 – 11.00 (minus d. 11. feb.)
På Nørregade
OBS! Holdet er et Fortsætterhold

_______________________

Hvor mange

Max 10 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

995 kr. for 10 gange.

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på info@pilates.dk

 OBS! Tilmelding til et lukket forløb er bindende, og pengene refunderes ikke. 

Pilates Efterfødselstræning Reformer/Tower

Lille ekslusivt hold med kun 4 deltagere, dette gør, at der vil være mere tid og fokus på dig og din træning. Det er skabt specielt til dig, der vil  i hurtig og sikker form efter graviditet og fødsel, og som elsker at træne på alt  vores pilates udstyr. Træningen hjælper dig med at genopbygge din krop indefra og ud.

Vi anbefaler at du først starter med at træne 8 uger efter du har født, hvis der ingen komplikationer har været under fødslen. Kontakt os meget gerne vedrørende spørgsmål på info@pilatescph.dk.

De små guldklumper er naturligvis velkomne, de vil dog som udgangspunkt ikke være en del af træningen. Og har de brug for en lur, har vi masser af plads til barnevogne i gården.

OBS! “Tilmelding til et lukket forløb er bindende og pengene refunderes ikke. Dette gælder for alle lukkede forløb”

Prisen på holdet er kun 1995 kr. for ti uger.
Næste hold:

 

 

OBS! Tilmelding til et lukket forløb er bindende og pengene refunderes ikke. Dette gælder for alle lukkede forløb”

 

“At komme til efterfødselstræning har gjort en kæmpe forskel for mig. Efter to diskusprolapser, modicforandringer og to fødsler har jeg haft svært ved at finde en træningsform, jeg kunne deltage i pga. smerter og nedsat bevægelighed i lænden. Men allerede efter få gange på måtten, følte jeg mig stærkere, mere bevægelig og smertereduceret. Jeg kunne pludselig nemmere løfte min dreng op fra gulvet. Det har været ren ‘wauw’. Underviserne har været utroligt dygtige til at tilpasse øvelserne hvis nødvendigt, og jeg har følt mig fuldstændig tryg ved at kaste mig ud i øvelserne og udfordre mig selv fysisk – og ikke mindst mentalt.
Jeg kan kun anbefale Pilates Cph. Det er god stemning, benhård træning og øget kropsbevidsthed.”

Christina Wildfang

Journalist

INFO & PRIS

Hvornår

Nye hold ikke planlagt

Hvor mange

Max 4 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

1995 kr. for 10 gange.

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på info@pilates.dk