Pilates Reformer Efterfødselstræning

Reformer efterfødselshold

Lille eksklusivt hold med kun 4 deltagere, dette gør, at der vil være mere tid og fokus på dig og din træning. Det er skabt specielt til dig, der vil  i hurtig og sikker form efter graviditet og fødsel, og som elsker at træne på Reformer og alt vores andet pilates udstyr. Træningen hjælper dig med at genopbygge din krop indefra og ud.

Vi anbefaler at du først starter med at træne 8 uger efter du har født, hvis der ingen komplikationer har været under fødslen. Kontakt os meget gerne vedrørende spørgsmål om efterfødselstræning på info@pilatescph.dk.

De små guldklumper er naturligvis velkomne, de vil dog som udgangspunkt ikke være en del af træningen. Og har de brug for en lur, har vi masser af plads til barnevogne i gården.

OBS! “Tilmelding til et lukket forløb er bindende og pengene refunderes ikke. Dette gælder for alle lukkede forløb”

Prisen på holdet er kun 1995 kr. for ti uger.
Næste hold: 
Tirsdag den 8. jan. – 19. mar. kl. 12.00 (ingen undervisning d. 12. feb.)

 

 

“At komme til efterfødselstræning har gjort en kæmpe forskel for mig. Efter to diskusprolapser, modicforandringer og to fødsler har jeg haft svært ved at finde en træningsform, jeg kunne deltage i pga. smerter og nedsat bevægelighed i lænden. Men allerede efter få gange på måtten, følte jeg mig stærkere, mere bevægelig og smertereduceret. Jeg kunne pludselig nemmere løfte min dreng op fra gulvet. Det har været ren ‘wauw’. Underviserne har været utroligt dygtige til at tilpasse øvelserne hvis nødvendigt, og jeg har følt mig fuldstændig tryg ved at kaste mig ud i øvelserne og udfordre mig selv fysisk – og ikke mindst mentalt.
Jeg kan kun anbefale Pilates Cph. Det er god stemning, benhård træning og øget kropsbevidsthed.”

Christina Wildfang

Journalist

INFO & PRIS

Hvornår

Tir. d. 8. jan. – 19. mar.
kl. 12.00 (ingen undervisning d. 12. feb.)

 

Hvor mange

Max 4 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

1995 kr. for 10 gange.

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på info@pilates.dk

 

Tilmeld dig her