Pilates Reformer Efterfødselstræning

Reformer Efterfødselshold

Træning efter fødsel på lille eksklusivt hold med kun 4 deltagere. 

Kom i form efter fødslen på disse små, næsten private hold, hvor der er plads og ro til dig og din baby.
Træningen foregår med baby tæt på dig, så du kan pusle og hygge i en god og tryg atmosfære. Der er tid og ro til at fokusere på dig og dine øvelser, så du kan komme i god og sikker form efter fødslen.

Efterfødselstræning med reformer
Reformeren er beregnet til at øge din styrke, men kan også gradueres, så du får ro til at fokusere på din bækkenbundtræning imens du får motion. På den måde opnår du effektive og sikre resultater. Holdet er til dig, som elsker at træne på Reformer og som ikke vil gå på kompromis med din træning.

Vi anbefaler at du først starter med at træne 6-8 uger efter du har født, og at du husker dine knibeøvelser både før og efter forløbet. 
Kontakt os meget gerne hvis du har haft komplikationer eller har spørgsmål om efterfødselstræning på info@pilatescph.dk.

De små guldklumper er altid velkomne. Som udgangspunkt er de ikke en del af træningen.  Har de brug for en lur, mens du kommer i form efter fødslen,  har vi masser af plads til barnevogne i gården.

OBS! “Tilmelding til et lukket forløb er bindende og pengene refunderes ikke. Dette gælder for alle lukkede forløb”

Prisen er kun 1.995 kr. for ti uger.
Næste hold:

 

 

 

“At komme til efterfødselstræning har gjort en kæmpe forskel for mig. Efter to diskusprolapser, modicforandringer og to fødsler har jeg haft svært ved at finde en træningsform, jeg kunne deltage i pga. smerter og nedsat bevægelighed i lænden. Men allerede efter få gange på måtten, følte jeg mig stærkere, mere bevægelig og smertereduceret. Jeg kunne pludselig nemmere løfte min dreng op fra gulvet. Det har været ren ‘wauw’. Underviserne har været utroligt dygtige til at tilpasse øvelserne hvis nødvendigt, og jeg har følt mig fuldstændig tryg ved at kaste mig ud i øvelserne og udfordre mig selv fysisk – og ikke mindst mentalt.
Jeg kan kun anbefale Pilates Cph. Det er god stemning, benhård træning og øget kropsbevidsthed.”

Christina Wildfang

Journalist

INFO & PRIS

Hvornår

Hvor mange

Max 4 deltagere, så vi kan sikre, at du træner effektivt og korrekt.

Pris

1995 kr. for 10 gange.

Ønsker I et lukket forløb, f.eks. til jeres mødregruppe, så kontakt os på info@pilates.dk