Camilla Bækholm & Gitte Peirano - ejere og stiftere af Pilates Cph

Om os – og vores instruktører

Vores instruktører hos Pilates Cph har meget forskellige erfaringer og uddannelser, der altid bidrager med noget særligt til undervisningen.

Fælles for os er, at vi alle er certificerede pilates-instruktører. Desuden deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse i både ind- og udland for at sikre, at du altid får den bedste pilates-undervisning hos os.

Du kan være sikker på at instruktører hos Pilates Cph altid har fokus på, at du skal få mest muligt ud af undervisningen. Når du er tilfreds, så er vi tilfredse. Og med god pilates-undervisning bliver din krop med garanti også mere tilfreds.

Læs mere om nøglepersoner hos Pilates Cph herunder. Det er også her, du kan blive klogere på ildsjælene bag Pilates Cph. Foruden at være instruktører hos Pilates Cph, så er Gitte Peirano og Camilla Bækholm nemlig også både stiftere og ejere.

Instruktørerne er kompetente og superdygtige. De har øjne i nakken, så man slipper ikke af sted med at ligge og lave ingenting 🙂

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

Gitte Peirano

Gitte Peirano

Ejer og stifter

Gitte er ejer og stifter af Pilates Cph. Hun er oprindeligt uddannet afspændingspædagog. Gitte har undervist i Pilates siden 2004. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har bl.a. overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og er PMA-certificeret.

gitte@pilatescph.dk

Camilla Bækholm

Camilla Bækholm

Ejer og stifter

Camilla er ejer og stifter af Pilates Cph. Hun er fysioterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med fysisk træning – de sidste 11 år med pilates. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og er PMA-certificeret.

camilla@pilatescph.dk

Carleen Inderrieden Smil

Carleen Inderrieden Smil

Instruktør

Carleen har undervist i pilates og kropslig bevægelse i både USA og Europa siden 2006. Hun er uddannet i Comprehensive Pilates hos Polestar Pilates og har derudover en 600 timers uddannelse i pilates til brug ved rehabilitering og neuro-muskulær genoptræning. Carleen underviser på engelsk og taler også fransk.

Rebekka Lewin

Rebekka Lewin

Instruktør

Rebekka er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates. Hun er tidligere springgymnast og udøvende sanger. Så hun ved alt om vigtigheden af en stærk core-muskulatur. Hun har beskæftiget sig indgående med Alexanderteknik og kropskorrektur siden 2001.

Dorthe

Dorthe

Instruktør

Dorthe er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates. Hun er godkendt personlig træner fra The Pilates Standard med bro fra Power Pilates. Dorthe har tidligere dyrket Rytmisk Sportsgymnastik på eliteplan og har eksamen i bevægelsens anatomi fra læge Ole Købke.

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne Hjerrild Damkier

Instruktør

Johanne er uddannet Matwork-instruktør fra Pilates Cph og er i gang med vores uddannelse til fuldt certificeret pilates-instruktør. Johanne er også uddannet i moderne dans og har studeret dansevidenskab ved Københavns universitet. Johanne danser og underviser i argentinsk Tango, hvilket giver hendes undervisning ekstra flow og stor kropbevidsthed.

Neel Rønholt

Neel Rønholt

Instruktør

Neel er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med vores uddannelse til fuldt certificeret pilatesinstruktør. Neel er også uddannet skuespiller og  har gennem sit arbejde, altid haft fokus på kropsholdning, kropsforståelse og formidling. Pilates er derfor blevet en naturlig overbygning og forlængelse af kropsarbejdet og har gennem mange år været en uundværlig del af hendes liv.

Lorena Alvarez Jacobsen

Lorena Alvarez Jacobsen

Instruktør

Lorena er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates og PMA-certificeret.. Derudover er Lorena uddannet koreograf samt danselærer, hvilket hun stadig praktiserer. Lorena er fra Argentina, og underviser derfor på engelsk.

Lihly Cohen

Lihly Cohen

Instruktør

Lihiy er både pilates-, yoga- og TRX-instruktør.

Tidligere har hun gennem mange år dyrket rytmisk gymnastik og ballet. Med den baggrund, kan man godt regne ud, at hun er meget optaget af at skabe ekstra fokus på alignment og kropsbevidsthed på sine hold. Lihiy kommer fra Israel og underviser på engelsk.