Camilla Bækholm & Gitte Peirano - ejere og stiftere af Pilates Cph

Om os – og vores instruktører

Vores instruktører hos Pilates Cph har meget forskellige erfaringer og uddannelser, der altid bidrager med noget særligt til undervisningen.

Fælles for os er, at vi alle er certificerede pilates-instruktører. Desuden deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse i både ind- og udland for at sikre, at du altid får den bedste pilates-undervisning hos os.

Du kan være sikker på at instruktører hos Pilates Cph altid har fokus på, at du skal få mest muligt ud af undervisningen. Når du er tilfreds, så er vi tilfredse. Og med god pilates-undervisning bliver din krop med garanti også mere tilfreds.

Læs mere om nøglepersoner hos Pilates Cph herunder. Det er også her, du kan blive klogere på ildsjælene bag Pilates Cph. 

Instruktørerne er kompetente og superdygtige. De har øjne i nakken, så man slipper ikke af sted med at ligge og lave ingenting 🙂

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

Gitte Peirano

Gitte Peirano

Ejer og stifter/Niveau 1

Gitte er ejer og stifter af Pilates Cph. Hun er oprindeligt uddannet afspændingspædagog. Gitte har undervist i Pilates siden 2006. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har bl.a. overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og er National Pilates Certification Program

gitte@pilatescph.dk

Camilla Bækholm

Camilla Bækholm

Ejer og stifter/Niveau 1

Camilla er ejer og stifter af Pilates Cph. Hun er fysioterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med fysisk træning – de sidste 12 år med pilates. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” samt National Pilates Certification Program

camilla@pilatescph.dk

Loa Chaplin

Loa Chaplin

Instruktør/Niveau 1

Loa er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates og har overbyggende workshops fra bla. Shari Berkowitz og Bob Liekens. Loa er også uddannet instruktør i Gyrotonic og Garuda. Loa har tidliger danset ved Den Kgl. Svenske balletskole og Peter Schaufuss balletten. Loa underviser primært  på engelsk.

 

Karla Garay

Karla Garay

Instruktør/Niveau 2

 Karla er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates siden 2011 samt yoga lærer. Hun har rejst verden rundt og blandt andet været underviser i Indien, Australien og Sverige. Karla er oprindelig fra Chile og underviser på engelsk.

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne Hjerrild Damkier

Instruktør/Niveau 2

Johanne er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph. Ydeligere er hun også uddannet i moderne dans og har studeret dansevidenskab . Johanne  underviser i argentinsk Tango, hvilket giver hendes timer  ekstra flow og fokus kropbevidsthed.

Anne Mette Frandsen

Anne Mette Frandsen

Instruktør/ Niveau 2

Ester Duarte

Ester Duarte

Instruktør/Niveau 2

Ester er i øjeblikket på barsel.  

Miranda Hellman

Miranda Hellman

Instruktør/Niveau 2

Miranda er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph. 
Miranda er certificeret yogalærer med videreuddannelse i gravid- og efterfødselsyoga.
Miranda har ydeligere overbygning i yoga terapi med anatomi og fysiologi lære fra Dr Ganesh Mohan og Dr. Gunter Nissen.  
Neel Rønholt

Neel Rønholt

Instruktør/Niveau 3

Neel er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med vores uddannelse til fuldt certificeret pilatesinstruktør Som uddannet skuespiller har hun altid haft fokus på kropsholdning, forståelse og formidling. Pilates er derfor blevet en forlængelse af denne og har gennem mange år været en uundværlig del af hendes liv.

Marie Sandø Jondal

Marie Sandø Jondal

Instruktør/Niveau 3

Marie er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilates-instruktør. Marie er uddannet skuespiller hvori pilates var en fast del af undervisningen. Oplevelsen gav Marie viste hvor ideel pilates var til at arbejde ud fra vores center og derved opbygge en stærk kerne og kropsforståelse.

 Sünne Oldenburg

Sünne Oldenburg

Instruktør/Niveau 3

Sunne er uddannet Matworkinstruktør og er i gang med vores uddannelse til fuld certificeret pilatesinstruktør. Sünne er i sin dagligdag fysioterapeut. I Pilates har hun fundet en fantastisk effektiv træning og principper. Disse anvender hun i hverdagen, til at hjælpe sine klienter til at bevæge sig mere bevidst og hensigtsmæssigt med fokus på en stærkere grundform.