Camilla Bækholm & Gitte Peirano - ejere og stiftere af Pilates Cph

Om os – og vores instruktører

Vores instruktører hos Pilates Cph har meget forskellige erfaringer og uddannelser, der altid bidrager med noget særligt til undervisningen.

Fælles for os er, at vi alle er certificerede pilates-instruktører. Desuden deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse i både ind- og udland for at sikre, at du altid får den bedste pilates-undervisning hos os.

Du kan være sikker på at instruktører hos Pilates Cph altid har fokus på, at du skal få mest muligt ud af undervisningen. Når du er tilfreds, så er vi tilfredse. Og med god pilates-undervisning bliver din krop med garanti også mere tilfreds.

Læs mere om nøglepersoner hos Pilates Cph herunder. Det er også her, du kan blive klogere på ildsjælene bag Pilates Cph. Udover Pilates Cph ejer Gitte og Camilla også TRX CPH.

Instruktørerne er kompetente og superdygtige. De har øjne i nakken, så man slipper ikke af sted med at ligge og lave ingenting 🙂

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut

Gitte Peirano

Gitte Peirano

Ejer og stifter/Niveau 1

Gitte er ejer og stifter af Pilates Cph. Hun er oprindeligt uddannet afspændingspædagog. Gitte har undervist i Pilates siden 2004. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har bl.a. overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og er PMA-certificeret.

gitte@pilatescph.dk

Camilla Bækholm

Camilla Bækholm

Ejer og stifter/Niveau 1

Camilla er ejer og stifter af Pilates Cph. Hun er fysioterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med fysisk træning – de sidste 11 år med pilates. Hun er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates, har overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og er PMA-certificeret.

camilla@pilatescph.dk

Carleen Inderrieden Smil

Carleen Inderrieden Smil

Instruktør/Niveau 1

Carleen har været undervisning i Pilates siden 2005, og er både en moderne og klassisk uddannet instruktør med over 10.000 timers undervisningserfaring.
Hun er uddannet somatikpraktiker og har en kandidatgrad i anatomi og humanfysiologi. Carleen taler engelsk og fransk.

www.openbodypilates.com

Johanne Hjerrild Damkier

Johanne Hjerrild Damkier

Instruktør/Niveau 2

Johanne er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph. Johanne er også uddannet i moderne dans og har studeret dansevidenskab ved Københavns universitet. Johanne danser og underviser i argentinsk Tango, hvilket giver hendes undervisning ekstra flow og stor kropbevidsthed.

Lorena Alvarez Jacobsen

Lorena Alvarez Jacobsen

Instruktør /Niveau 2

Lorena er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates og PMA-certificeret. Derudover er Lorena uddannet yogalære, koreograf samt danselærer, hvilket hun stadig praktiserer. Lorena er fra Argentina, og underviser derfor på engelsk.

Loa Chaplin

Loa Chaplin

Instruktør/Niveau 1

Loa er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates og har overbyggende workshops fra bla. Shari Berkowitz og Bob Liekens. Loa er også uddannet instruktør i Gyrotonic og Garuda. Loa har tidliger danset ved Den Kgl. Svenske balletskole og Peter Schaufuss balletten. Loa har undervist i London i mange år og underviser altid på engelsk.

Karla

Karla

Instruktør/Niveau 2

Karla er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates siden 2011 samt yoga lærer. Hun har rejst verden rundt og bl.a undervist i Indien, Australien og Sverige.
Karla er fra Chile og underviser på engelsk.

www.wellnesspilatesyoga.com/timetables

Dorthe

Dorthe

Instruktør/Niveau 2

Dorthe er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates. Hun er godkendt personlig træner fra The Pilates Standard med bro fra Power Pilates. Dorthe har tidligere dyrket Rytmisk Sportsgymnastik på eliteplan og har eksamen i bevægelsens anatomi fra læge Ole Købke.

Ester

Ester

Instruktør/Niveau 2

Ester underviser på dansk.

Neel Rønholt

Neel Rønholt

Instruktør/Niveau 3

Neel er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med vores uddannelse til fuldt certificeret pilatesinstruktør. Neel er også uddannet skuespiller og  har gennem sit arbejde, altid haft fokus på kropsholdning, kropsforståelse og formidling. Pilates er derfor blevet en naturlig overbygning og forlængelse af kropsarbejdet og har gennem mange år været en uundværlig del af hendes liv.

Miranda Hellman

Miranda Hellman

Instruktør/Niveau 2

Miranda er  fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph. 
Miranda er certificeret yogalærer med videreuddannelse i gravid- og efterfødselsyoga.
Miranda har overbygning i yoga terapi med anatomi og fysiologi lære fra Dr Ganesh Mohan og Dr. Gunter Nissen.  
Marie

Marie

Instruktør/Niveau 3

Marie er uddannet Matwork-instruktør og er i gang med at tage vores uddannelse til fuldt certificeret pilates-instruktør. Marie er også uddannet skuespiller og under denne uddannelse var pilates en fast del af undervisningen. Her oplevede Marie hvor ideel pilates var, og er, som grundtræning, for hele tiden at blive mindet om at arbejde ud fra vores center og derved opbygge en stærk kerne og kropsforståelse.

Zarah Kirketerp

Zarah Kirketerp

Instruktør/Niveau 3

Zarah er uddannet Matworkinstruktør og er i gang med vores uddannelse til fuld certificeret pilatesinstruktør. Med en baggrund som konsulent har Zarah forståelse for, hvor uundværlig pilates er for en sund krop, når arbejdstimerne foregår foran en computer. Efter tre fødsler har Zarah ligeledes et særlig fokus på efterfødselstræning. Zarah underviser på dansk og engelsk.
 Sünne Oldenburg

Sünne Oldenburg

Instruktør/Niveau 3

Sunne er uddannet Matworkinstruktør og er i gang med vores uddannelse til fuld certificeret pilatesinstruktør. Ydermere er Sünne fysioterapeut og arbejder til dagligt på en klinik hvor hun møder mange forskellige mennesker som har forskellige forudsætninger og udfordringer i forbindelse med krop og bevægelse.

I Pilates træningen har hun fundet en fantastisk effektiv træning og principper, som hun anvender i hverdagen, til at hjælpe sine klienter til at bevæge sig mere hensigtsmæssigt, mere bevidst, stærkere, sundere og sjovere.

Naja Dandanell

Naja Dandanell

Instruktør/Niveau 3

Naja er uddannet Matworkinstruktør og er i gang med vores uddannelse til fuld certificeret pilatesinstruktør. Naja er også uddannet moderne danser og har gennem sit arbejde altid haft fokus på kropsholdning og på at styrke kroppen indefra. Naja underviser også i barretræning.