Hvorfor vælge uddannelsen hos Pilates Cph?

Når du overvejer en instruktøruddannelse i pilates, kan det være svært at gennemskue, hvor du får den bedste uddannelse. Læs her, hvordan Pilates Cph kan gøre dig til den bedste pilates-instruktør.

Hos Pilates Cph ser vi pilates som intelligent træning

For mange er pilates et instrument, en bold eller en reformer. For andre er pilates et sæt øvelser.
For Pilates Cph er pilates et helt unikt og komplet program af øvelser og specialbygget udstyr. Altsammen noget, der kan skræddersyes til enhver krop – ung som gammel – elitesportsudøver såvel som begynder.

At forstå og begribe pilates-systemet kræver, at du dykker ned og bruger tid og energi på at:

  • Tilegne dig viden om menneskekroppens anatomi, fysiologi og biomekanik.
  • Lære om menneskers forskelligheder, og forskellige fysiske og mentale tilgang til egen krop.
  • Opnå pædagogiske kompetencer, så du kan få enhver af dine klienter til at forstå egen krop. Og som følge deraf  ændre deres vaner, holdninger og bevægelsesmønstre.

Relevant baggrund

Hos Pilates Cph vil du blive uddannet af to stærke fagpersoner: Fysioterapeut Camilla Bækholm og Afspændingspædagog Gitte Peirano  Med hver vores relevante baggrund og erfaring supplerer vi hinanden perfekt.

Vi har begge forladt behandlermiljøet, fordi vi kan se muligheden for – med vores viden og kompetencer – at gøre en langt større forskel gennem pilates. Det sker ved at sundhedsfremme, genoptræne og skadesforebygge, fremfor at behandle, når skaden er sket.

PMA-certificerede og med mange års erfaring

Vi har selv for mange år siden taget en klassisk pilatesuddannelse på over 600 timer, samt en ligeså lang overbygning og et utal af kurser, der tilsammen giver os utrolig meget erfaring og viden om pilates. Vi har undervist på fuld tid i rigtig mange år, og derfor opnået et højt fagligt niveau efter international standard. Vi er begge PMA-certificeret (dvs. godkendt af Pilates Method Alliance), hvilket er det bedste internationale kvalitetsstempel inden for pilates.

En helt unik viden

Gennem de seneste mange år har vi arbejdet med mentor, Cara Reeser. Hun er blandt de mest vidende og anerkendte i pilates verdenen.

Cara Reeser er 2. generations underviser, og var nær ven og elev af Kathy Grant. Lige præcis Kathy Grant er den ene af kun to personer, der nogensinde er blevet uddannet af Joseph Pilates selv. Det er derfor Cara Reeser kaldes en “2. generations underviser”.

Med Cara Reeser studerer vi pilates-videnskab, -historie, -pædagogik, -filosofi  og biomekanik. Derfor har vi efterhånden opnået en helt unik viden inden for disse felter, og med uddannelses-overbygningen “Before the Hundred” har vi tilegnet os en masse redskaber til at bryde pilatessystemet ned med fuld respekt for systemets oprindelse. Både Kathy Grant og Cara Reeser har brugt rigtig mange år på at bryde hele det klassiske system ned, for at gøre det meget mere brugbart og forståeligt. Både på Matwork og Comprenhensive uddannelsen, bliver du uddannet i alle de klassiske øvelser, men vi kigger også på hvordan øvelserne kan brydes ned, så træningen kan tilpasses alle.

International standard

Vi har, sammen med Cara Reeser, sammenstykket en pilatesuddannelse, der lever op til internationale standarder og pilates-traditioner.

Feedback fra vores egne elever er, at de får en helt ny forståelse og opfattelse af egen krop, og hele mekanikken og forståelsen bag pilates.

Du kan læse Anne Mettes anmeldelse af vores uddannelse her >

Vores uddannelse er opbygget som et grundigt, langt forløb, hvor du løbende integrerer det, du lærer. Når du så er klar, bygger vi videre på dette. Sådan sikrer vi hos Pilates Cph, at du får den mest solide og gennemgribende uddannelse og vi er med dig hele vejen.

Du er meget velkommen til at komme og få en snak med os om uddannelsen og prøve vores timer. Skriv til info@pilatescph.dk, så finder vi en tid, der passer.

Gitte og Camilla - Pilates Cph Academy

Gitte og Camilla har en enorm viden inden for anatomi, fysiologi og formidling for instruktører. Jeg kan på det kraftigste anbefale denne uddannelse, ikke kun til dem, der vil være pilates-instruktører, men også til helt personlige pilates-fans som mig selv.

Tia